Sayfa 47/486 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 3885 madde; 369 - 376 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

Alıntı Originally Posted by mgulesci Yazıyı Oku
    Aynen haklısın ben yazdım, lakin şeytan dürttü 9,60 dan yine aldım. Laf olsun torba dolsun diye değil arkadaş. Rahatsızlık verdiğim için kusura bakma. Hayırlı hafta sonları dilerim.
    Peki, anladim. Dikkatli olun, tecrube yoksa bu sekilde sig ve toplu hisselere bulasmayin. 1 kazanirsiniz, 2 kazanirsiniz, 3 kazanirsriniz... Ne guzel. 5. de hepsinden fazla para koymussunuzdur, batirir gider. Bu oyunun oynanis tarzi boyle.

Gecen sene 9 aylik guzel gelmisti. Bu sene de guzel gelecek herhalde, onun hareketi mi ogrenecegiz.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Peki, anladim. Dikkatli olun, tecrube yoksa bu sekilde sig ve toplu hisselere bulasmayin. 1 kazanirsiniz, 2 kazanirsiniz, 3 kazanirsriniz... Ne guzel. 5. de hepsinden fazla para koymussunuzdur, batirir gider. Bu oyunun oynanis tarzi boyle.

Gecen sene 9 aylik guzel gelmisti. Bu sene de guzel gelecek herhalde, onun hareketi mi ogrenecegiz.
    Öneriniz ve uyariniz için teşekkür ederim. Evet acemilik var ama acemi şansı derler ya benimkisi öyle oldu 3 günde 10 bin TL ile 3 bin kâr elde ettim. Lakin dediğin gibi al-aşağı yaptığı an zarar bile edebilirim. Hırs hata yaptırıyor ve doyumsuzluk. Teşekkür ederim saygılar

LG-X240 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Kront 3 aylık bürüt yedi,ilk başta sert düşüşler yapmasına rağmen bürüt takastan hem daha yüksek çıktı hem B grubuydu A ya geçti hemde bist 100 e alındı.
    Link in aldığı yarı bürüt gibi ve sürede 14 gün olunca çok tedirgin değilim.
    Krontta 3 ay tam bürütteyken bekledim ve halada bekliyorum.
    İhriyacınız olmayan parayla beklerseniz sabrınız daha sağlam olur.
    İnşallah hepimiz kazanırız ortaklar.

Alıntı Originally Posted by software Yazıyı Oku
    Kront 3 aylık bürüt yedi,ilk başta sert düşüşler yapmasına rağmen bürüt takastan hem daha yüksek çıktı hem B grubuydu A ya geçti hemde bist 100 e alındı.
    Grup degisimi ve 100'e alinma sirketlerin piyasa degeri ile ilgili. Baska bir faktoru yok.

Link'in A Grubuna alinmasi icin 18'in ustunde islem gormesi gerekli (C Grubuna dusmesi icin de 5.85 altinda). BIST100 icin ortalama islem hacmine de bakiliyor ayrica.

Kront'la bir baglanti kurulmasi dogru olmaz bu durumda. Ayrica Kront ABD'deki buyuk bir Telco'ya yazilim satti. Bunnun daha yumurtladigi birsey yok simdilik. Bilanco mu gorecegiz. Ben 9 ustunde cok sattim. Her yukseldiginde de satarim zaten.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Grup degisimi ve 100'e alinma sirketlerin piyasa degeri ile ilgili. Baska bir faktoru yok.

Link'in A Grubuna alinmasi icin 18'in ustunde islem gormesi gerekli (C Grubuna dusmesi icin de 5.85 altinda). BIST100 icin ortalama islem hacmine de bakiliyor ayrica.

Kront'la bir baglanti kurulmasi dogru olmaz bu durumda. Ayrica Kront ABD'deki buyuk bir Telco'ya yazilim satti. Bunnun daha yumurtladigi birsey yok simdilik. Bilanco mu gorecegiz. Ben 9 ustunde cok sattim. Her yukseldiginde de satarim zaten.
    Kront gibi olur demedim,bürüt takasa giren krontun bu durumdan nasıl daha iyi çıktığını söyledim.
    Link işlem hacmi ve fiyatı artmaya devam ederse A grubuda olur bist 100 de girebilir. Bu olasılık borsadaki tüm kağıtlar için olasıdır.

6. Kront patron hedefini koymuş hedefe koşuyor

7. Aynı durum geçen hafta msgyo da yaşandı. Açığa satış yasaklandı. Açılışta -10-15 açan hisse daha sonra tavan oldu. İnşallah bu da toparlar. Yoksa sıkıntılı günler başlar.

Alıntı Originally Posted by software Yazıyı Oku
    Kront gibi olur demedim,bürüt takasa giren krontun bu durumdan nasıl daha iyi çıktığını söyledim.
    Link işlem hacmi ve fiyatı artmaya devam ederse A grubuda olur bist 100 de girebilir. Bu olasılık borsadaki tüm kağıtlar için olasıdır.
    Daha once belirttigim gibi Krontla ilgili baglanti kurmak dogru degil. Brut takastan 5 tane iyi cikmissa, 5 tane de taban taban gitmistir. Tahtayi cevirenlerin nasil kullanacagina bagli.

Hissenin fiyatinin artmasi spekulatifse hicbir yere giremez. A Grubuna gecmesi icin 18 fiyatinin ustunden islem gormesi lazim. Piyasa degerinin 1 ay oncesine gore kalici olarak 3 kat artabilmesi icin de somut birseyler gerekli. Bunu spekule etmenin faydasi yok yatirimcisi icin. Simdiye kadar hissenin hareketleri hep spekulatif oldu, bundan sonra da oyle olacagini farzetmek ve temkinli olmak gerekli.

Uzun senedir topladigimi ve elimde oldukca yuklu miktarlar oldugunu belirteyim. Yani gitmesi en cok benim isime yarar. Ama senelerdir yaptigim gibi yukselince satarim bir kismini ben. Hep alttan yerine koyma imkani verir.

Sayfa 47/486 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •