Arama sonucu : 3885 madde; 1 - 8 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Grup degisimi ve 100'e alinma sirketlerin piyasa degeri ile ilgili. Baska bir faktoru yok.

Link'in A Grubuna alinmasi icin 18'in ustunde islem gormesi gerekli (C Grubuna dusmesi icin de 5.85 altinda). BIST100 icin ortalama islem hacmine de bakiliyor ayrica.

Kront'la bir baglanti kurulmasi dogru olmaz bu durumda. Ayrica Kront ABD'deki buyuk bir Telco'ya yazilim satti. Bunnun daha yumurtladigi birsey yok simdilik. Bilanco mu gorecegiz. Ben 9 ustunde cok sattim. Her yukseldiginde de satarim zaten.
    Kront gibi olur demedim,bürüt takasa giren krontun bu durumdan nasıl daha iyi çıktığını söyledim.
    Link işlem hacmi ve fiyatı artmaya devam ederse A grubuda olur bist 100 de girebilir. Bu olasılık borsadaki tüm kağıtlar için olasıdır.

Alıntı Originally Posted by software Yazıyı Oku
    Kront gibi olur demedim,bürüt takasa giren krontun bu durumdan nasıl daha iyi çıktığını söyledim.
    Link işlem hacmi ve fiyatı artmaya devam ederse A grubuda olur bist 100 de girebilir. Bu olasılık borsadaki tüm kağıtlar için olasıdır.
    Daha once belirttigim gibi Krontla ilgili baglanti kurmak dogru degil. Brut takastan 5 tane iyi cikmissa, 5 tane de taban taban gitmistir. Tahtayi cevirenlerin nasil kullanacagina bagli.

Hissenin fiyatinin artmasi spekulatifse hicbir yere giremez. A Grubuna gecmesi icin 18 fiyatinin ustunden islem gormesi lazim. Piyasa degerinin 1 ay oncesine gore kalici olarak 3 kat artabilmesi icin de somut birseyler gerekli. Bunu spekule etmenin faydasi yok yatirimcisi icin. Simdiye kadar hissenin hareketleri hep spekulatif oldu, bundan sonra da oyle olacagini farzetmek ve temkinli olmak gerekli.

Uzun senedir topladigimi ve elimde oldukca yuklu miktarlar oldugunu belirteyim. Yani gitmesi en cok benim isime yarar. Ama senelerdir yaptigim gibi yukselince satarim bir kismini ben. Hep alttan yerine koyma imkani verir.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Daha once belirttigim gibi Krontla ilgili baglanti kurmak dogru degil. Brut takastan 5 tane iyi cikmissa, 5 tane de taban taban gitmistir. Tahtayi cevirenlerin nasil kullanacagina bagli.

Hissenin fiyatinin artmasi spekulatifse hicbir yere giremez. A Grubuna gecmesi icin 18 fiyatinin ustunden islem gormesi lazim. Piyasa degerinin 1 ay oncesine gore kalici olarak 3 kat artabilmesi icin de somut birseyler gerekli. Bunu spekule etmenin faydasi yok yatirimcisi icin. Simdiye kadar hissenin hareketleri hep spekulatif oldu, bundan sonra da oyle olacagini farzetmek ve temkinli olmak gerekli.

Uzun senedir topladigimi ve elimde oldukca yuklu miktarlar oldugunu belirteyim. Yani gitmesi en cok benim isime yarar. Ama senelerdir yaptigim gibi yukselince satarim bir kismini ben. Hep alttan yerine koyma imkani verir.
    Anlıyorum sizi,uslup bozulmadıkça tartışmak faydalıdır.su ana kadar hiçbir somut haber olmadığı için bu yükseliş spekülatif yada blonço hareketidir.
    2.çeyrek blançodada benzer hareketle 7 li fiyatlardan 8.80 civarına yükselmişti.blanço kötü gelince dahada kötü yerlere geldi.
    Geçen sene 6 aylık -740 bin zarardı 9 aylık -1 milyona çıkmıştı zarar.12 aylık ise 1.2 milyon kara geçmişti.
    Yani bu hareket geçen seneye göre düşünürsek blanço hareketi olması zayıf bir ihtimal.geriye bu hareketi destekleyecek iyi bir anlaşma haberidir.

İşlem Kodu İşlem Hacmi (TL) İşlem Miktarı En Düşük Fiyat En Yüksek Fiyat

LINK.E 1388024.530 161820.000 7.020 10.470

Yuh! Gecen hafta 161 bin lot aciga satis olmus.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    İşlem Kodu İşlem Hacmi (TL) İşlem Miktarı En Düşük Fiyat En Yüksek Fiyat

LINK.E 1388024.530 161820.000 7.020 10.470

Yuh! Gecen hafta 161 bin lot aciga satis olmus.
    8.58TL ortalama fiyatla aciga satis yapmislar gecen hafta. Neredeyse satanlarin tamami acikci. Bu kadar aciga satisa ragmen hissenin 9.50lerde tutunmasi iyi bir haber gelecegine isaret bence. Onumuzdeki 15 gun boyunca aciga satis olmayacagi icin hissenin daha sert hareketlerle yukari gitmesi muhtemel.

Derinlik.

Pastada 3 bin lotun ustunde alan satan yok simdilik. Eklemiyorum.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •