KAP : Borsa Ýstanbul A.Þ. Duyurusu
VOLATÝLÝTE BAZLI TEDBÝR SÝSTEMÝ (VBTS)
Sermaye Piyasasý Kurulunun ilgili kararlarý uyarýnca, Borsamýz Pay Piyasasýnda iþlem gören pay senetlerinde, iþlemlerin adil ve dürüst bir þekilde gerçekleþmesinin saðlanmasý ve yatýrýmcýlarýn aþýrý volatilitenin getirdiði risklerden korunmalarý amacýyla bir tedbir sistemi geliþtirilmiþtir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamýnda; gerekli koþullarýn oluþmasý halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktýr.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduðu süre zarfýnda uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alýnmasýný gerektiren koþullarýn oluþmasý durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin baþlangýç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandýktan sonra Borsamýz tarafýndan Kamuyu Aydýnlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktýr.
**ÖNEMLÝ
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Aralarinda bolusmuslersir arayan soran yok nasil olsa ytd.
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist100 en týrt hisselerinden...
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir..
ESKI HABER
7 milyon diye diye burda her ay.... Buldum senin binani en sonunda marv kardesim. 6 sene gecmis kimbilir, arastirmak lazim ne yapilmis diye.
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Özel Durum Açýklamasýnýn Tarihi : 07/03/2011
Özet Bilgi : Tamamlanan Maddi Duran Varlýk Satýþý
Satýþa Konu Maddi Duran Varlýðýn Niteliði : Bina
Satýþa Konu Maddi Duran Varlýðýn Mevkii, Yüzölçümü : Ýstanbul Ýli, Üsküdar Ýlçesi 3.Bölge mevkii, 1920,85 metrekare Arsa ve üzerindeki bina dahil bütün mütemmimleri
Toplam Satýþ Bedeli : 6.500.000.-Amerikan Dolarý (10.305.750.-TL.)
Satýþ Koþullarý : Peþin
Ýþlemin Tamamlandýðý/Tamamlanacaðý Tarih : 09/03/2011
Satýþ Amacý ve Ortaklýðýn Faaliyetlerine Etkisi : Donuk varlýklarýn likit varlýklara dönüþtürülmesi-Ortaklýðýn faaliyetlerine etkisi yoktur.
Elde Edilen Maddi Duran Varlýk Satýþ Karýnýn/Zararýnýn Tutarý : 7.784.775.-TL.
Karþý Taraf : Dura Unlu ve Þekerli Gýda Mad.Ürt.ve Satýþý A.Þ.(Kaynak Finansal Kiralama A.Þ. leasing iþlemi ile)
Karþý Taraf Ýle Olan Ýliþkinin Niteliði : Yoktur.
Maddi Duran Varlýðýn Deðerinin Belirlenme Yöntemi : Ekspertiz
Deðerleme Raporu Düzenlendiyse Rapor Sonucu Bulunan Tutar : 6.330.943.-Amerikan Dolarý
NOT 41- FNANSAL TABLOLARIN ÖNEML ÖLÇÜDE ETKLEYEN YA DA FNANSAL TABLOLARIN
AÇIK, YORUMLANABLR VE ANLASILABLR OLMASI AÇISINDAN AÇIKLANMASI GEREKEN
DGER HUSUSLAR
Sirket Yönetim Kurulu’nun 09.03.2011 tarihli kararýna göre; Sirket mülkiyetindeki stanbul li, Üsküdar lçesi 3. Bölge Bulgurlu Mah. Alemdag Cad. Haným Seti Sok. Pafta 79 , Ada 468, Parsel 22’de kayýtlý, 1920,85 metrekare arsa ve üzerindeki bina dahil bütün mütemmim cüzleri ile birlikte, Kýsýklý Mah.Ferah Cad. No:1 B.Çamlýca Üsküdar stanbul’da mukim Dura Unlu ve Sekerli Gýda Mad.Ürt.ve Satýsý A.S.’ne (Kaynak Finansal Kiralama A.S. leasing islemi ile) pesin olarak 6.500.000 USD’ye satýldýgýný kamuya duyurmustur. Varlýgýn net degeri 2.520.975 TL’ dir
Son 2 gün hacimde iyi artýþda iyi.geçen 3 aylýk blanço dönemine benzer hareket ediyor.7 den baþlayan yükseliþ blanço açýklandýðý güne kadar 8.8 ne dayanmýþtý.
Blanço beklentileri karþýlamayýnca 6 altýna kadar salýverdi.
Þimdi yolculuk 6 dan baþladý nerde durur bilmiyorum ama en azýndan zirvesini zorlar gibi duruyor.iyi bir blanço belki yeni zirveler denemesini saðlar.Ama blanço beklenti altý olursa terse hareket edebilir.
Bekleyip göreceðiz artýk.
Yer Ýmleri