Sayfa 852/1009 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,809 - 6,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

fetönün istediği her atamayı yaptırdı. onun atadıkalrının çoğu ya fetöden içeride yada ihraç
    bir halt olacağı yok.

2. Bugün CNN de alt yazı ile geçen haber ; Merkel, '' Türkiye' nin üyelik konusu bu toplantıda görüşülmeyecek '' dedi .

Bu durumda bu hafta 19 ekim için AB den bir tehlike yok demektir. Dolar düşebilir, başka sebepler çıkmaz ise..

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün CNN de alt yazı ile geçen haber ; Merkel, '' Türkiye' nin üyelik konusu bu toplantıda görüşülmeyecek '' dedi .

Bu durumda bu hafta 19 ekim için AB den bir tehlike yok demektir. Dolar düşebilir, başka sebepler çıkmaz ise..
    Bazen utanıyorum kendimden yaşadığım ülkeden..

Biliyorum yapmamam gerek, işin bir ucundan tutmam gerek ama; sadece işimi doğru yapıyorum o kadar.. Sonuçta karar mekanizmasında değilim...

Yukarıda alıntı yaptığım anektod "Demek ki; İleride TR nin AB üyeliği müzakere edilecek o vakitte de USD artacak şekline evrilebilir.."

Ülkede spontane yaşıyoruz.. Ya da haftalık.... Ya da Allahlık... Plan yok, program yok...

Futbol konusuna gelince

Az araştırma yaptım..

Almanya yaşayan Türk sayısı 3,000,000 imiş...

Bundesliga da oynayan 25 yaş altı Türk futbolcu sayısı 25 imiş...

Türkiye'de 80,000,000 insan var...

Bundesliga da oynayabilecek 1 tane futbolcu dahi yok...

Daha fazla tartışıp Pazar gününüzü mahv etmek istemem...

Biz maalesef buyuz...

Kabul etmek bence en kolayı... Ben umudumu yitirdim...

4. Sabah simit almak için fırına gittim...

Öndeki insanı rahatsız etmemek için 1m üzeri mesafe bıraktım; ani geriye dönüş yapar diye.. Hemde rahatsız etmeyeyim diye..

Arkadan biri geldi.. İri kıyım.. O adamla benim arama direkt girdi...

Neyse pazar sabah bi'şey demeyeyim, ailecek yapacağımız pazar sabahı kahvaltımız rezil olmasın dedim.

Adam önümden börek çörek filan bişey aldı..

Ani döndü; tabi 30 cm mesafe.. O an araya girdiği için bende geri adım atmadım ama bi'şey de dememiştim..

Sonra adam tip tip bana baktı...

Boştaki eli ile omuzumu tuttu ve yana itekledi...

Sonuç;

"Bu Ülkede USD ın yükselişi Önlenemez...."

5. 1,5 m mesafe bırakmanız gerekirdi
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün CNN de alt yazı ile geçen haber ; Merkel, '' Türkiye' nin üyelik konusu bu toplantıda görüşülmeyecek '' dedi .

Merkel sadece görüş alışverişinde bulanacakmış; “Mevkidaşlarımın Türkiye ile ikili ilişkileri nasıl gördükleri konusundaki görüşlerini ve gerektiğinde hangi sonuçları çıkarabileceğimizi öğrenmek istiyorum" ifadesini kullandı.

Aşağıdaki bilgi normalde yeterli olur..

Portföy yatırımları bu yılın sekiz ayında 20 milyar dolar oldu. Geçen yıl aynı dönemde 10.3 milyar dolar seviyesindeydi. Geçen yıl cari açık dışarıdan alınan krediler ile finanse edilirken bu yıl önemli ölçüde portföy yatırım ile finanse ediliyor.
    Birde TL, Doları çöp yapmış..komik yahu..

Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Sabah simit almak için fırına gittim...

Öndeki insanı rahatsız etmemek için 1m üzeri mesafe bıraktım; ani geriye dönüş yapar diye.. Hemde rahatsız etmeyeyim diye..

Arkadan biri geldi.. İri kıyım.. O adamla benim arama direkt girdi...

Neyse pazar sabah bi'şey demeyeyim, ailecek yapacağımız pazar sabahı kahvaltımız rezil olmasın dedim.

Adam önümden börek çörek filan bişey aldı..

Ani döndü; tabi 30 cm mesafe.. O an araya girdiği için bende geri adım atmadım ama bi'şey de dememiştim..

Sonra adam tip tip bana baktı...

Boştaki eli ile omuzumu tuttu ve yana itekledi...

Sonuç;

"Bu Ülkede USD ın yükselişi Önlenemez...."
    Maalesef..hissiyatınıza katılmamak mümkün değil..dağ başı dedikleri yerler buralardan daha huzurludur herhalde..

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    1,5 m mesafe bırakmanız gerekirdi
    Araya bir yetmez, iki öküz girsin diye mi..

Sayfa 852/1009 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •