USTBOND2Y 1.5440 bu durmadan çıkıyor....
USTBOND2Y 1.5440 bu durmadan çıkıyor....
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Bu bizim GLP li faiz eroin gibi alışkanlık yaptı eğer işler iyice raydan çıkarsa yüksek faiz diye yutturulan bu yem Doların yükselişine çare olmayacak gibi duruyor, eroin krizini engellemek için dozajı arttırmak gerekebilir . Dolarcılar olarak sadece seyrediyoruz, eroinmanlar tedavi olmayı kabul etmedikleri için biz filimin sonunu bildiğimizi sanıyoruz ama farklı sonlanırsa da kabulümüz. Yani girende çıkanda kendimize o halde tüh kakacılara diyecek ne kalıyor !...![]()
Ben bu hareketin halktan kaynaklandığını düşünüyorum. Aort damarından devlete bağlı banka patronları ve modern bankacılık sistemi içinde gittikçe sistemin içinde bir dişli olarak çalışan banka yöneticilerinin en son isteyecekleri hareket bu 3.90 hareketiydi. Ancak ne bankaların ne de tcmb'nin eli kuvvetli. Halkın elindeki döviz rezervleri gittikçe artıyor, devletin ve özel sektörün elindeki döviz rezervleri gittikçe azalıyor. O nedenle bu anaflaktik şokun yaratıcısının ve tetikleyicisinin bankalar ve devlet değil sadece halk olduğunu düşünüyorum.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Yer İmleri