Sayfa 864/1009 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. USTBOND2Y 1.5440 bu durmadan çıkıyor....
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Bu bizim GLP li faiz eroin gibi alışkanlık yaptı eğer işler iyice raydan çıkarsa yüksek faiz diye yutturulan bu yem Doların yükselişine çare olmayacak gibi duruyor, eroin krizini engellemek için dozajı arttırmak gerekebilir . Dolarcılar olarak sadece seyrediyoruz, eroinmanlar tedavi olmayı kabul etmedikleri için biz filimin sonunu bildiğimizi sanıyoruz ama farklı sonlanırsa da kabulümüz. Yani girende çıkanda kendimize o halde tüh kakacılara diyecek ne kalıyor !...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
     Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    ustbond2y 1.5440 bu durmadan çıkıyor....
    alarm sinyalleri bunlar...Brent 58 dolara dayandı....cari açığımız çaktırmadan artıyor..emtialar yükselişte...bakalım nolacak?
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu bizim GLP li faiz eroin gibi alışkanlık yaptı eğer işler iyice raydan çıkrasa yüksek faiz diye yutturulan bu yem Doların yükselişine çare olmayacak gibi duruyor. Dolarcılar olarak sadece seyrediyoruz, filimin sonunu bildiğimizi sanıyoruz ama farklı sonlanırsa da kabulümüz. Yani girende çıkanda kendimize o halde tüh kakacılara diyecek ne kalıyor !...
    GLP sürekli kullanılabilecek bir enstrüman değil...böyle giderse ellerinde patlayacak.....

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    alarm sinyalleri bunlar...Brent 58 dolara dayandı....cari açığımız çaktırmadan artıyor..emtialar yükselişte...bakalım nolacak?
    O kadar çok alarm zilleri çalıyor ki, sadece domuz gibi yiyenler avanta yemeye doyamadı.. Tıkandıklarında olacak olan olacak..
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
     Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    O kadar çok alarm zilleri çalıyor ki, sadece domuz gibi yiyenler avanta yemeye doyamadı.. Tıkandıklarında olacak olan olacak..
    günü kurtarıyorlar dostum.günü kurtarıyorlar...piyasada tl liklite sıkıntısı var..bakjalım ne zamana kadar gidecek bu durum...

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    2.90 3.90 hareketini savuran (benim düşünceme göre) bizim bankacılar idi..
    Belki yurtdışı merkezli bi operasyon olarak lanse edildi..

Ama şahsen inanmıyorum..
    Bizim oğlanlardı..
    O yüzden glp bu halde de kar görseler rant görseler izin gelse yaparlar

Hareketi çeken ile sulandırmayı isteyenler aynı..

Benim kendi düşüncemdir..

Nasıl borsadaki yabancı!! kavramına bakış açım farklı ise bunda da farklı..
    Ben bu hareketin halktan kaynaklandığını düşünüyorum. Aort damarından devlete bağlı banka patronları ve modern bankacılık sistemi içinde gittikçe sistemin içinde bir dişli olarak çalışan banka yöneticilerinin en son isteyecekleri hareket bu 3.90 hareketiydi. Ancak ne bankaların ne de tcmb'nin eli kuvvetli. Halkın elindeki döviz rezervleri gittikçe artıyor, devletin ve özel sektörün elindeki döviz rezervleri gittikçe azalıyor. O nedenle bu anaflaktik şokun yaratıcısının ve tetikleyicisinin bankalar ve devlet değil sadece halk olduğunu düşünüyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    günü kurtarıyorlar dostum.günü kurtarıyorlar...piyasada tl liklite sıkıntısı var..bakjalım ne zamana kadar gidecek bu durum...
    Hedge fon yöneticileri primlerini garantileyip pozisyon kapatmaya başlayacakları zamana kadar her şey lay lay lom...

Az kaldı, bu çöküş sadece doları fırlatmakla kalmayacak iktidar bile devirecek..(ilk kez telaffuz ettim)

Tarihe not düştüm...

Sayfa 864/1009 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •