Sayfa 865/1009 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,913 - 6,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Sabah simit almak için fırına gittim...

Öndeki insanı rahatsız etmemek için 1m üzeri mesafe bıraktım; ani geriye dönüş yapar diye.. Hemde rahatsız etmeyeyim diye..

Arkadan biri geldi.. İri kıyım.. O adamla benim arama direkt girdi...

Neyse pazar sabah bi'şey demeyeyim, ailecek yapacağımız pazar sabahı kahvaltımız rezil olmasın dedim.

Adam önümden börek çörek filan bişey aldı..

Ani döndü; tabi 30 cm mesafe.. O an araya girdiği için bende geri adım atmadım ama bi'şey de dememiştim..

Sonra adam tip tip bana baktı...

Boştaki eli ile omuzumu tuttu ve yana itekledi...

Sonuç;

"Bu Ülkede USD ın yükselişi Önlenemez...."
    Benzer bir konuyu ben 6 ay kadar evvel paylaşmıştım Sayın Selka,maalesef güzel ülkemizde ayaklar baş olmaya başladı ve bu durumu değiştirmek isteyen bir irade de yok...

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    günü kurtarıyorlar dostum.günü kurtarıyorlar...piyasada tl liklite sıkıntısı var..bakjalım ne zamana kadar gidecek bu durum...
    Bu kadar Tl likidite sıkıntısına rağmen BETON piyasasında hala patlama olmamasıda diğer ilginç bir husus. Benim korkum depremler gibi stres ne kadar artarsa depremin şiddetide o kadar güçlü oluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın rxpu,bir ykb çalışanının hatası sonucu,ykb mobil ve internet sitelerine girilememiş bir müddet,aldığım bilgiler bu yönde.
    İnşallah öyledir. Zira bankalar bu tür durumlarda önceden belirlenmiş senaryoları basına duyuruyorlar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,150
    bencede ...haklısın..ama çok şey değiştirmez bence...bu toplumda zor...çok duygusalız..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Benzer bir konuyu ben 6 ay kadar evvel paylaşmıştım Sayın Selka,maalesef güzel ülkemizde ayaklar baş olmaya başladı ve bu durumu değiştirmek isteyen bir irade de yok...
    Bence ayaklar baş değil ÖKÜZLER insan gibi bizlerle birlikte yaşamaya başladığı için Doların yükselişi önlenemez

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,150
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu kadar Tl likidite sıkıntısına rağmen BETON piyasasında hala patlama olmamasıda diğer ilginç bir husus. Benim korkum depremler gibi stres ne kadar artarsa depremin şiddetide o kadar güçlü oluyor.
    sırf bu yüzden çimento sektöründen uzak duruyorum...satışlarının büyük bölümünü ihrac eden firmaları tercih ediyorum..ama görünüşe bakılırsa ihraclarda zora girebilir...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    sırf bu yüzden çimento sektöründen uzak duruyorum...satışlarının büyük bölümünü ihrac eden firmaları tercih ediyorum..ama görünüşe bakılırsa ihraclarda zora girebilir...
    Döviz borcu çok yüksek eğer işler rayından çıkarsa bu sefer ki deprem şimdiye kadar yaşadıklarımızdan farklı olacak ve korkarım yıkım şiddetide hepsinden çok olacak.

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Betonda çöküşün olmamasının nedeni satıcıların *henüz* hayatlarını idame ettirmek ve alışık oldukları standartlarda yaşamak için satmayı planladıkları evden gelecek paraya ihtiyaç duymamaları. Bu Türkiye'deki çarpık gelir dağılımının bir yan etkisi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 865/1009 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875915965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •