Sayfa 13/45 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 97 - 104 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

1. Hocam acsel nasıl dikkat çekti lütfen açıklarmışsınız zarar büyük

2.  Alıntı Originally Posted by usot Yazıyı Oku
    Hocam acsel nasıl dikkat çekti lütfen açıklarmışsınız zarar büyük
    Yanlış ata oynamışssınız acsel e nerden bulaştınız?

Alıntı Originally Posted by azizpeder Yazıyı Oku
    Yanlış ata oynamışssınız acsel e nerden bulaştınız?
    iyice cıvttık işi farkındayım
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

bugünki önerilen ersu,blcyt,acsel,hisselerin yarınını da görmeğe karar verdim.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

endeks e sürekli satış baskısı uyguluyorlar ama ben tekrar yukarı bi hamla yaparak tekrar geri çekilerek kapatacağını düşünüyorum..

endeksı yukarı çekip aşağı veriyorlar ama ben endeksi daha satış sıkıntısı yaşadığı bi pozisyon görmedim.yine tekrar bi yukarı yapmaları sürpriz olmaz. satış algısı yaratmağa çalışıyorlar..

ykbnk.. 4.39 krılımadıkca satış hayal olur.böyle diplerde süründürerek korkuya devam ederler..

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    hocam hayırlı olsun topic. şişe cam hakkında bir yorum alabilirmiyiz teşekkürler
    gözden kaçtı galiba?

Sayfa 13/45 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •