Sayfa 877/1009 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Keşke kapik işlemez demekle bitseydi...

Yemeyeceksiniz, içmeyeceksiniz, zinhar rakı, bira, enerji içeceği gibi şeylere bulaşmayacaksınız, eviniz arabanız olmayacak, alış veriş yapmayacaksınız, vergiye tabi olmayan bir kaynaktan geçineceksiniz ki onlara istedikleri parayı vermemiş olacaksınız.

Bunları yapmasanız bile gene bir delik bulurlar hani...
    Kaçışı olmayan şeylerden kaçamıyoruz tabi ama en azından dışarıda yemek yemek, üste başa gereksiz para harcamak, cep telefonu nu yeni modelle değiştirmek, yabancıya 1 bize 5 fiyat çekilen tatil köylerine falan gitmemek vs velhasıl yapmadığım için hayatımı sürdürürken en azından beladan kurtulana kadar bir eksikliğini duymacağım her şeyden kısıyorum . Bu kadarını yapsak bile HARAMİLERİN kazancını bir nebze olsun kısarız diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Trump Asya gezisi öncesi(3 Kasım) FED başkanını açıklayacakmış..

Haberler Trump'ın şahin Taylor'un cazibesinden etkilendiği yönünde..

Sırf bu sebeple 2 yıllık ABD bonoları 9 yılın en yükseğine gelmiş..

Ne günlere kaldık ya..çöp dolar başımıza çorap örer mi, örmez mi..takip ediyoruz..

Olur ki Taylor 1980'lerde efsane başkan dedikleri Volcker'a bir benzerse ..

Malum America ''first'' ise EM'ler ''last'' oluyor..Bizde zurnanın son deliğinde..
    Eee ! boşunamı karıncalar gibi habire biriktirip duruyoruz ÇÖP DOLARI kış geldiğinde CIRCIR böcekleri acından donup mort olduğunda biz topladıklarımızı tüketeceğiz.

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    herhangi bi bozulma yok , düzeltmeyi tamamladı sanki..
    ytd

https://resimyukle.xyz/resim/BJH8TM
    daha once ifade ettigimiz gibi;
    duzeltmesini tamamladi sanki bi kivilcim bekliyor gibi..ytd
    bu fettos kilikli deyus dun siir falan okumus ; 'ayaga kalk sakarya, yeter yattigin' seklinde biten o muazzam siiri les agzina almis, bi sey cikmaz insallah altindan..
    ytd

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu HALK bu halkın üstüne yıkılacak. Birileri memleketin ZARARINA rüşveti yedi şimdi 80 milyon cezasını ödeyecek, kaçarı yok gibi görünüyor.
    benim bi arkadas var ve sik sik konusuruz bu halkbank olayini..gecen ben buna dedim ki;
    ya bunlar 11 milyar dolarlik ucak aldilar durduk yere, bayram degil seyran degil niye optu bizi eniste ; halkbanka kesilecek cezayi bu ucaklari alalim kesmeyin falan mi dediler aceba dedim..-ben 10 milyar dolar kesecekler cezayi diyorum-
    yok ya dedi arkadas, ucakla falan kurtulmasi zor dedi, bi 50 kagit tokalarlar diyede ekledi..
    yapma be haci dedim..
    oyle dedi..
    ytd
    27 kasimda dava, izleyip gorecegiz..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Kurda gece etkisi şu ana kadar beklediğim gibi olmadı...

Yarın ikili görüşmeden çıkacak bir olumlu haberle herşey değişir...

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    benim bi arkadas var ve sik sik konusuruz bu halkbank olayini..gecen ben buna dedim ki;
    ya bunlar 11 milyar dolarlik ucak aldilar durduk yere, bayram degil seyran degil niye optu bizi eniste ; halkbanka kesilecek cezayi bu ucaklari alalim kesmeyin falan mi dediler aceba dedim..-ben 10 milyar dolar kesecekler cezayi diyorum-
    yok ya dedi arkadas, ucakla falan kurtulmasi zor dedi, bi 50 kagit tokalarlar diyede ekledi..
    yapma be haci dedim..
    oyle dedi..
    ytd
    27 kasimda dava, izleyip gorecegiz..
    Ak yalakalar diyor ya bize ne ABD Halk bank`a ceza kesse ne yazar Halkın ABD de şubesi yok ki. Hayır bunlarda beyin fazla işlevsel değil biliyorum lakin bir şey anlayacak zekan veya bilgin yoksa bu işten anlayana bir sor bari o işler böyle oluyor mu diye . Olurda Halk banka Abd de bir ceza verilerse öyle ben ödemem o parayı bana ne benim senin ülkende şubem yok ki deme lüksün oluyor mu ? Ulan kestiler mi senin swift kanallarını değil cezayı ödememek *****n nikahını bile ödemek zorunda kalırsın. Ama neyse gün ola harman ola biz tedbrimizi aldık çoktan cırcır böceği beyinsizler düşünsün ne olacağını.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Kurda gece etkisi şu ana kadar beklediğim gibi olmadı...

Yarın ikili görüşmeden çıkacak bir olumlu haberle herşey değişir...
    Sayın Bora, dedim ya bu gavur parasının ! üfleye üfleye, sindire sindire, ağır ağır çıkması daha faydalı olur Dolar tasarruf edenler için. Bırakın saman alevi gibi yanıp sönemesin hemen hergele kor kor içten içe yansın ki kimse uyanmasın, rüyada yakalansınlar.

8. Gelecek seneler ciddi zorluklar içinde geçicek gibi gözüküyor. Tedbirlerini almayanlar çok pişman olacaklar diye düşünüyorum.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 877/1009 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •