Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 541/1014 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by hophop Yazıyı Oku

İstanbul'un dört bir tarafını örümcek ağı gibi örmüş metrodan inen mutlu İstanbullular otobüs bekliyor...
    Hep diyoruz layık layık layık neyse layığın o şekil yaşarsın.

2. Yine çıktı karşıma bu foto .

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    yaşam kalitesi yada asgari ücret (yada kişi başı nominal gdp) temel belirleyen değil ki.. londra yada newyork'ta piyasa yerel talebi üzerinden mi dönüyor ? özellikle ticarilerde yada pahalı mülklerde arapların çinlilerin rusların talebi baskın faktör, ve fiyatların oluşmasında londra'daki asgari ücretin esamesi okunmuyor.. batıdaki büyük metropollerde talebi belirleyen genellikle yabanı talebi.. bir metropol olarak istanbul henüz o yolun başında, yabancı ağırlığı henüz çok düşük, ama artacak olduğu kesin
    Yabancı ağırlığı şimdiden artmaya başladı.
    Yaşam kalitesinden mi bahsediyorduk?

Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Yabancı ağırlığı şimdiden artmaya başladı.
    Yaşam kalitesinden mi bahsediyorduk?

Bu pislik sapık millete evlerini kiralayan o Türklerin a.. zına tükürmek lazım. Üç kuruş için yeri gelir vatanı satarlar sonrada vatan millet Sakarya edebiyatı yaparlar aq ları.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu pislik sapık millete evlerini kiralayan o Türklerin a.. zına tükürmek lazım. Üç kuruş için yeri gelir vatanı satarlar sonrada vatan millet Sakarya edebiyatı yaparlar aq ları.
    Kesinlikle aynı fikirdeyim.
    Belayı Türkiyeye sokmak bizim seçimimiz değildi (en azından % 50'mizin seçimi değildi)
    Ama belayı kendi binasına kiracı (veya işyerine işçi) olarak sokmak, sonra da onlar tarafından bıçaklanmak, bazı şuursuz kişilerin kendi seçimi.

Ne yazık ki onlar yüzünden bizim de yaşam kalitemiz düşüyor.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Kesinlikle aynı fikirdeyim.
    Belayı Türkiyeye sokmak bizim seçimimiz değildi (en azından % 50'mizin seçimi değildi)
    Ama belayı kendi binasına kiracı (veya işyerine işçi) olarak sokmak, sonra da onlar tarafından bıçaklanmak, bazı şuursuz kişilerin kendi seçimi.

Ne yazık ki onlar yüzünden bizim de yaşam kalitemiz düşüyor.
    Bunların düzgünleri zaten medeni ülkelere gitti bize kalanlar sapık ve çulsuzları . Bizim yeteri kadar sübyancı, kadın katilimiz yok muş gibi ilave yeni dindaş sapıklarımız oldu.

7. Kaç yıldır şampiyonlar liginde ilan edildiği gibi NO RACISM.Irkçılık ve nefret suçlarını işleyenleri şiddetle kınıyorum.Dünya bunu alenen suç olarak ilan etmiş.Tek bir örnek yeterli olur umarım.Daha önce yaşadığım yere yerleşen Suriyeli bir aile,ikisi kendi üçü akrabalarının çocuklarıyla yaşıyordu.Bunlar ne olduğunu anlamadan üzerlerine bomba yağması ve yakınlarını kaybetmelerinden dolayı sadece canlarını kurtararak Türkiye'ye gelmişler.Daha sonra anne ve babalarını kaybetmiş 3 akraba küçük yaşta yetim çocuğu da yanlarına alıp,namusuyla karınlarını doyurmaya çalışıyorlardı.
    Şimdi böyle insanlar varken ırkçılık,nefret suçları işleyerek bu insanları zor duruma düşürenleri lanetliyorum.
    Evet bizim halkımız da oradan gelen ipsiz sapsızların işgaliyle büyük mağduriyet yaşıyor elbette doğru ancak bunun çözüm şekli bu suçları işlemek değildir.Göçmen alınacaksa veya zor durumdaki insanlara yardım edilecekse bu insanlara yardım etmenin göçmen almanın bir yolu yordamı vardır.İşin bu kısmı doğru yapılmadığı için,eleştirilecekse bu işi doğru düzgün yapmayanlar eleştirilmeli,canını zor kurtaran,namuslu düzgün insanlara yetim çocuklara zarar verebilecek şekilde,ırkçılık ve nefret suçu işleyerek değil.
    Irkçılık ve nefret bu şekilde yayaılırsa bumerang gibi döner dolaşır bunu yapanları da vurur.Aynı linç kampanyası Avrupa'daki Türklere de yapılsa memnun mu olacaksınız? Gurbetçileri sevdiğimden değil ama yine insan hakları açısından böyle bir durumu kabullenemeyiz.

Emlak ile iligil araştırıp bakıyoruz ya forum sayfasının tamamı hatta başaka web sayfalarına gittiğimde onlar bile yeni BETON proje reklamlarıyla doluyor.Hayır reklam blocker larım var ama banamısın demiyor. Hadi bunu anladım da peki telefonuma neredeyse her allahın günü gelen BETON mesajları ne oluyor onu anlamıyorum. Sözüm ona izinsiz sms mesajı gelmeyecek ti adamlar önce sms atıyorlar altına izin vermiyorsanız su numaraya iptal yazın diyorlar. Mecbur`muyum ben istemiyorum diye mesaj çekmeye ? Defalarca şikayet yazdım bir netice alamadım. Yaa ! bu ülkede kanun yaparsın da doğru dürüst niye uygulamazsın ? Uygulamayacağın kanunu bari MIŞ gibi yapmayın da ne mok olduğumuz net olsun.

Sayfa 541/1014 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •