Sayfa 298/900 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Sosyopat Yazıyı Oku
    Ha 1 in üzerine çıkacağından bu kadar eminsin yani?
    Dikkat et de sadece 1 in yarısına razı olmayasın sonra.
    Çok basitmiş canım.
    benim için basit tabiiki evet 1 in üstüne çıkacağınada eminim.emin olmasam almazdım.dediğin gibi 1 in yarısı olursa sıkıntı değil atacak mermimizde zamanımızda var daha sorun yok yani.

yyapı nın devresini kestiler..
    BENİM DÜŞÜNCEM..KİMSEYİ BAĞLAMASIN.. ÇÖZEMEM..

3. 2 kademe de burdan alsalar şık duracak
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4.  Alıntı Originally Posted by Sosyopat Yazıyı Oku
    Ha 1 in üzerine çıkacağından bu kadar eminsin yani?
    Dikkat et de sadece 1 in yarısına razı olmayasın sonra.
    Çok basitmiş canım.
    Sakin ol ve izle sadece ;)
    %100 Düşünce Özgürlüğü.. YTD

5. Bugün yoklama çekildi,yarın ygyo direksiyona geçer artık...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

6. İş yatırım ilk kez 1 milyon üzeri artıda kapattı günü...Sabah patron şu fiyattan 1 milyon aldım açıklaması yaparsa bu film kopar..

7. selamunaleykum arkadaşlar boll kazançlar aranıza yeni katıldım mrgyo dan transfer olarak geldim..umarım yanılmamışımdır koşan attan indim .. uçan uçağa binmişimdirYTD

8. kasım ayındaki genel kuruldan açıklanmış bir gerçek beklenti varmı yoksa burada yazılanlar sadece temenni mi?

Sayfa 298/900 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •