bakýn yyapýdada ygyo 10 yýldýr 1 kuruþ temettü yok fýrsatý bulunca geçirmiþ millete. boyle deðerli insanlarýn þirketlerini almamak lazým deðilmi
bakýn yyapýdada ygyo 10 yýldýr 1 kuruþ temettü yok fýrsatý bulunca geçirmiþ millete. boyle deðerli insanlarýn þirketlerini almamak lazým deðilmi
Borsa fenomeni tweet ini gizlemiþ kagit ile ilgili me yorum yapýyor görebilen varmi
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.65 trend desteði diyende var. 0.75 döndü diyenden . Sanýrým pazartesi belli olacak. Fakat 3 günde böyle iniþ revamýdýr. Bu kadar küçük yatýrýmcý girince olacaðý bu tabi. Küçük yatýrýmcýya tavsiyem bu gibi hisselerden uzak durmalarý. Hýzlý gelen hýzlý gidiyor.
hayat seni güldürmüyorsa , espiriyi anlamadýn demektir...
bir çok teknikciye göre 75 görüþmeliydi görüldü.ancak dönüp dönmediði konusunda hisseden çok piyasanýn etkisi olacak bu yüzden pazartesi önemli.80 üzeri kapanýþ ile devam edebilirsek.dondu diyebiliriz.arkadasinda belirttiði gibi patron satýþýnýn arkasýnda baþka gizli sebebler var bana göre.ancak kýsa vadede cok-da fazla hareket beklenemez bence.kisada 1 üzerin e atmasý bence yeterli.tabii ki bu tip hisselerde ne olacaðýný kimse bilemez bi bakmýþsýn 50 kuruþ bi bakmýþsýn 2.50 kuruþ.bunu zaman.gosterecek.hakkimizda hayýrlýsý olsun
galip aðaninda dadanmadýðý bi ygyo kaldý bi gelse varya þu acýkcilar in donuna kadar alsa trilyon kazanmis kadar sevinicem
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
hocam biraz daha temkinli olsan iyi olur.birisi þikayet eder uðraþýrsýn.bu yazdýðýn ile hisseye balýklama dalanlar olacaktýr muhakkak.düþünsene bir haftada %15 getiri.çok cezbedici deðilmi.ama %15 kayýp olma ihtimali de var.birde emanet süreli para ile oynarsa battý gitti zaten adam hadi uzun vade farketmez her türlü kurtarýrda ama bu tip vaadle yazýlan yazý sonucu kaybedilecek para ve huzurun vebali aðýr olur.onun için yazarken biraz daha dikkatli olalým derim...
Bir haftada %50 üzeri yapanlar var cok abartma bence %15 i. Ytd
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri