Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 545/1014 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Teşekkürler ...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Ben 12 yıldır neredeyse tamamen şirket arabası ve bedava mazot kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Kaskosu, mtv si, bakımı, lastiği falanda yok. Gayet güzel birşey.

3.  Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    Ben 12 yıldır neredeyse tamamen şirket arabası ve bedava mazot kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Kaskosu, mtv si, bakımı, lastiği falanda yok. Gayet güzel birşey.
    Ben eminim, sizin yaptiginiz isi herkes yapamiyordur..

4.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Ben eminim, sizin yaptiginiz isi herkes yapamiyordur..
    Yok ya sıradan bir mühendisim. Tr de hemen hemen tüm şantiyeciler (özellikle yol/altyapı işleri) bedava araba ve mazota sahiptir.

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by syılmaz Yazıyı Oku
    Yok ya sıradan bir mühendisim. Tr de hemen hemen tüm şantiyeciler (özellikle yol/altyapı işleri) bedava araba ve mazota sahiptir.

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şantiyeciyken bende kullandım 6 yıl boyunca, şimdi ofis çalışanı olduk kendi aracımla gidiyorum üsküdar - ümraniye metrosu açılsın taşınacam hemen metro hattına.Kendi aracınla trafik zulüm

6.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    Kartalda burası geleceğin levent bölgesi gibi ofis bölgesi olacak diye 10,000 lira m2 fiyatıyla ofis ev konsepti satıyorlar. Sizce ne kadar mantıklı?

http://bumerangkartal.com/

Öyle hemen pat diye levent olunmuyor.
    Sittin yıllık mahmutpaşaya bakın. Mahmutpaşa osmanlıdan beri hep aynı cazibeye sahip olan bir ticaret merkezi. Nüfus zamanla kaç katına çıktı, ama istanbulda ikinci bir mahmutpaşa oluşmadı.

Manhattan mesela.
    Yüz yıl önceki fotoğraflarına bakın, o zaman bile gökdelenlerle doluymuş.
    Yani bugünkü manhattan dağ başına iki gökdelen dikerek üç beş yılda bu hale getirilmedi. Hemen "binayı diktim hadi millet koşun gelin burayı coşturun" falan yok öyle. Bu çok uzun bir süreç.

Maslaktan geçiyorum. Windowist tower'in kayan yazılı panosunda boş kiralık ofis katları falan yazıyor.
    Maslaktaki plaza bile boşsa, kartaldaki plazaya sinek avlamak düşer.

4 leventteki sapphire avm'nin çoğu boş. Kartal ne abi ya.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

https://www.sahibinden.com/kiralik-r...=446&a20=38470

Buyurun bakın KARTAL , MALTEPE arasında home ofis veya sadece ofis , konut olacak 2+1 kiralık ilanları. Bu kiralar varken insanın zihinsel olarak sorunlu olması lazım o fiyatlara projeden beton alması için. Bu arada ilandaki çoğu beton da aylardır hatta bazısı yıl bazında boş ek bilgi olarak bunu da vereyim.

8. "Ev almak mantıklı mı" konusunda istanbuldaki yaşam kalitesinden bahsediyoruz. Bırakalım bu hümanizm zırvalıklarını.
    Bunların istila ettiği semtlerde ev fiyatları düşüyor. O evlere zamanında çok para verenlerden biri olmak ister miydiniz?

ABD'de de ayni, bir semte siyahlar tasinmaya basladiginda fiyatlar, en az 100 - 200 Bin dolar dusuyor.

Simdi bu irkcilik konusu mu, ekonomi konusumu ?

Demek istedigim, bireylerin subjective yargilari tartisilabilir, ancak Hindistan'da hala kast sistemi var ve cok etkin.

Bugun bilmem gideniniz var mi ? Guney Afrika Cumhuriyeti'ne bir gidin ve gorun, siyahlarin dusmanca tavirlarini daha valizinizi alirken goruyorsunuz, onlarin, " bu davranislarim yargilanirmi ? " diye bir dertleri yok, kopek muamelesi yapiyor.

Eger bu irkcilik rezilligi ile mucadele edilmek isteniyorsa, once emlak vergileri yolu ile siyahlari o bolgelerin disinda tutan politiklarin sona ermesi lazim.

Saydigimiz 2.000 yillik tarihin cok uzun bir doneminde var bu irkcilik ve kok salmis durumda, dunyanin bu durumdan cikabilmesi cok zor, belki de mumkun degil.

Sonuc olarak, bizlerin bireysel insani duygulari bizleri ilgilendiren bir konu.

Sayfa 545/1014 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •