hani kötüydü.
Dışişleri kaynakları, ABD heyeti ile vize görüşmelerinin olumlu geçtiğini belirtti
Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türkiye ile ABD heyetleri vize işlemlerinin askıya alınmasının ardından sorunun çözümüne yönelik bugün Ankara'da bir araya geldi. Türk heyetine Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Muhtar Gün, ABD heyetine Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Jonathan Cohen'in başkanlık ettiği görüşme olumlu atmosferde geçti. İki ülke yetkililerinin, Türkiye ile ABD'nin vize işlemlerinin önceki hafta sonu karşılıklı olarak askıya alınması sorununun çözümü amacıyla görüşmelerde bulunduğu belirtildi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, konuya ilişkin bugün yaptığı açıklamada, "İyi bir noktaya doğru gidiliyor. Detaylar birkaç gün içinde netleşecek. Tabii buraya gelen heyet, bizim görüşlerimizi de alıp Washington'a dönecek, bunları üstlerine arz edecekler. Ben yakın bir vadede bu işin çözüleceğine inanıyorum. Çözülmemesi için bir gerekçe de yok, kompleks, içinden çıkılmaz bir durum yok" ifadelerini kullanmıştı.
adama bak.
defol git diyor.
forum babasının malı. sanki.
sen defol git batırdığın yetmezmiş gibi milleti. etkilenen oluyomuşta bilmem ne ..
3 kontrat oyna sonra pozumu etkiliyor falan. ezik herif.
forum ne mal olduğunu biliyor anca kendini kandır.
yaa bırakın şu eziği
kendi gibi yanar döner bir sistemi var
sistemi deli saçması
daha önce açıklamıştım, piyasadan sıfır anlıyor, düşük kaldıraç, çok geçmiş trend başlangıçlarına oynayarak aklınca kendini garantiye alıyor, kaybetmemeye çalışıyor.
tek amacı sermayesinin sıfırlanmamasına çalışmak
Burası varoş semtinde kahvehane gibi olmaya başladı.kalite gün geçtikçe düşüyor.
kaç defa dedim arada bir su iç...kafa çalışsın.1 daklık sistemi 2 gün sonra yayımlayıp bizimle kafa buluyorsun...burası forum. 2 tane yanlış bile olsa yorumun yok.....VOBU biliyorum asla demem...hatta 3-5 kere battığımı defalarca söyledim...
ama son pozisyonla batırdın diyenin alnını karışlarım...mesajlar orada...
134.000 short..122.300 poz. kapama....
dipten yükselince 126-127.500 arası tekrar short...ama mesajda yazdığı gibi: AL VERİNCE NE VAR NE YOK STOPLOSS: YAKLAŞIK:1500-2000 PAUN ZARAR...
...son mesajlardan zaten ORTA VADELİ long olduğum anlaşılıyor......sistem ekranı ve rakam yazmayacağımı ifade etmiştim...
okumuyorum bile bıdı bıdı
ister yayınla ister yayınlama hobidik.
kimsenin umrunda değil.
bu sana kimseye defol git deme hakkını vermez. çokkez defoldun gittin forumdan sen iyi bilirsin defolup gitmeyi![]()
Yer İmleri