Sayfa 733/1006 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: Vob 24

1. KCHOL +1,60 X30 da yükselenler arasında 6.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

yükseliş trendine devam edecekse artık normal bir ivme lazım. şu an 108-104 arasından geçen kanal olasılıklardan biri. zaten 2,5 ayda 80 derece eğimle yüzde 10luk 3 salvo yapmış bir borsada sadece olasılıklardan bahsedilebilir. dünyanın en aşağılık piyasasında işlem yapıyoruz, şu bu olur diye net ifadeler komik oluyor.

paritede obo çalışırsa ben de 90k bekliyorum u100'de. o zamana kadar yaşarsak.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    türkiye eski türkiye değil gerçektende...yabancı takaslarında %75-90 civarı topluluk var...ama ben olsan ufak ufak tüyerdim... çünkü;

artık günü gününe uymayan,

hergün kurtuluş ve istiklal(!) mücadelesi veren,

her sabah yeni bir kötü süprize uyandığımız,

tüm komşuları ile zaten berbat ama son zamanda ab ve abd'dende kopan,

her toplantıda mikrofonu bulanın fetö fetö diye aklını bozduğu,

yüzbinlerce sade vatandaşın,yüzlerce gazetecinin bir nevi toplama kamplarına doldurulduğu,

askerinin birfiil savaşa girdiği,her yerinde bombaların patladığı,

insanlarının kuzey-güney misali kutuplaştığı,şaka yapmanın bile tehlikeli hale geldiği,

keyfe keder kararnameler ile yönetilen,

dört tane donsuz turist gelsin de bedavadan tatil yapsın diye her türlü ********liğin,hakaretin sineye çekildiği,

seçilmiş başbakanların,belediye başkanların bir günde kellesinin alındığı,

eğitimi,sanatı,sporu,siyaseti....balçık içinde debelenen....

hey gidi eski türkiyem...hey gidi hey...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Fransa'da terörle mücadele tasarısı Senatodan geçti

Fransa'da olağanüstü halin 1 Kasım'da son bulmasının ardından uygulanacak terörle mücadele tasarısı, Senato'dan geçti.
    Fransa'da 13 Kasım 2015'te 6 farklı noktada gerçekleştirilen saldırının ardından ilan edilen OHAL 1 Kasım'da son buluyor. Olağanüstü halin uygulamasına son verilmesinin ardından geçerli olacak terörle mücadele yasa tasarısı Senato'da yapılan oylamada kabul edildi. Tasarı, 22 hayır oyuna karşı 244 evet oyu ile kanunlaştı. Çeşitli uygulamaları da beraberinde getiren tasarı Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un imzalaması ve Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından yürürlüğe girecek.
    Yeni kanunlar çerçevesinde, özellikle yabancıların yerleşim alanlarında geçim sıkıntısı içinde yaşayanların durumlarının gözden geçirilerek iyileştirme yoluna gidilip radikalleşmenin önün kesilmesi hedefleniyor. Öte yandan hakkında herhangi bir hukuki soruşturma olmadan da terör zanlısının olabileceği şüphesi durumunda önleyici ev baskınları ve aramalar eskisi gibi yapılabilecek. Ancak bu tür arama ve baskın öncesi yetkili makamların izni gerekecek. Ayrıca nefret, şiddet ve katliam benzeri çağrıda bulunulduğu tespit edilen dini merkezlerin de aralarında olduğu yerler 6 ay süreli kapatılabilecek.
    Yeni düzenleme ile adli makamların bazı yetkileri valiliklere devrediliyor. Adrese yapılan baskınlar, aramalar, ev hapisleri gibi bazı uygulamak valiliklerin yetkisiyle yapılacak.

5. mesaj yazıyorum,
    yazı karakter sayısı az diye gitmiyo ve anında offline oluyorum...
    bu sorunu yaşayan başka kimse varmı...
    ve bu yazım gidecekmi bakalım...
    Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

6. Vizeler kalkınca Bist coşacak mı, ABD'den gelen heyetle görüşmelerden sonra sürekli vize problemi çözülüyor mesajları verildi. Bence fiyatlara %70-80 fiyatlara giren vize kalktı haberi gelse, sadece 1000 puan gibi yukarı tepki geldikten sonra satışa geçerler.

Asla YTD

https://www.cnbc.com/2017/10/19/chin...et-prices.html

China's central bank just warned of a sudden collapse in asset prices

China's central bank has said it should prevent accumulation of risk from excessive optimism
    Central bank governor Zhou Xiaochuan said corporate debt is relatively high and that household debt rises too quickly
    Zhou said the trading range of the yuan exchange rate was not a key issue at moment
    Zhou is expected to step down early next year

Çin Merkez Bankası başkanı varlık fiyatlarında ani bir çöküş için uyardı.

Gelecek hafta Çin Komünist Partisi Kongresi tamamlanıp tepe yönetimi belirlendikten sonra takip edilecek yeni siyasi ve ekonomi politikaları açıklanacak.Merkez Bankası başkanının sözleri öncü bir sinyal mi?

Altın Hızma Mülayim(Kerkük türküsü)

https://www.youtube.com/watch?v=CBioJvoXdBE

Sayfa 733/1006 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •