KGF'nin ilk postası kazasız belassız geri ödenmeye başlandı ,
çünkü bunlar zateni bankada mevduat hesabında duruyordu...
Alan memnun satan memnun el oğluna da ne oluyor (durumu)
Daha önce dolar alanları istanbulun işgali sırasında ingiliz askerlerine çiçek atanlara benzeterek hakaretin en büyüğünü yap, sonra bende dolar alıp sattım de .
Şimdi ne zaman dolar alırsak vatan haini oluruz ne zaman alırsak olmayız , anlayamadım?
ayrıca kimse kimseye hakaret etmesin demişsiniz önce siz dolar alan herkesten özür dilemelisiniz hakaretinizden dolayı, zira bende de fiziki dolar var.
Kurban Bayramı biteli bir ayı geçti. Şimdiye kadar kurban parası mı kalır?
Kurban parası zaten dolaşımdaki paraya, M1'e dahil olduğu için M1 artışına gerekçe gösteremeyiz.
Geriye TCMB matbaası tam kapasite çalışıyor demekten başka seçenek kalmıyor.
Benim de yazalı 2-3 oldu ama bir kez daha yazayım..2001-2002 idi sanırım (Ak parti ile ilgisi yok)..Templaton fonu yöneticisiydi, Türkiye yi seviyorum güzel paralar kazandık bu ülkeden demişti..hiç unutmuyorum..
Önceki yazımda 123 milyar dolar olarak sıcak para miktarından söz eden modern görünümlü , gözünü para hırsı bürümüş iyi bilinen bir yandaş yazardı..söylediğine göre yabancıların Türkiye ye güveniymiş bu..
Ancak sizin açınızdan bakarsak olaya ,123 milyar dolar sıcak parayı pekte kaale almamışsınız anlaşılan..kusura bakmayın da böyle bir durumda, ya sayı saymayı bilmiyorsunuz , yada hiç dayak yememişsiniz derler adama..
Olaya sıcacık tutan para açısından bakıldığında, sizin bahsettiğiniz şekilde, o öyle demiş, bu böyle demiş..pek bir önemi yok aslında..hepsi kıl, tüy..
Sonuç olarak yazılarınızdan samimi olmadığınız anlaşılıyor..bırakalım başka şeyleri, sıcak parayla ülke yönetilemeyeceğini iyi bilmeniz gerekirdi..Allah hepimize kolaylık versin, ne diyelim..hoşçakalın..
Yer İmleri