Sayfa 696/948 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by Aselsancı Yazıyı Oku
    Geçen sadece birleşme için başvuruda bulunacağı bilgisi veridi.Bu günkü kapa düşen haberde pdf incelerseniz.Erciyas çelik borunun tüm verileri açık bir şekilde ifade edilmiş.Piyasa degeri dahil olmak uzere bütün maddi kaynaklarla gelirler ve karlılığı net şekilde ifade edilmiş.biz hissedarlar bunu göre bilmekteyiz.Yapılan teklifinde % 33 artmasıda var.Zarar eden bir şirkettin kar eden bir şirketle birleşmesi hisseye olumlu yansıyacaktır.Erciyas çelik boruyla birleşildigindede hisse fiyatını bu günki fiyatla karlışaştırın derim.Bunlar size yeterli gelmiyorsa hisseyi satarsınız olu biter.
    Benim bu günkü haberden haberim yok. Big para dan takip ediyorum orada halen yok. Yeni bulup okudum. Birleşme oranı olarak 0.4 gibi küsurlu bir rakam var. Ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bilen arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi verirse memnun oluruz. 0.4 oranı fiyatlamı, bilançoyla mı ilgili acaba?

2. Detaylı defalarca yazı yazdım , erciyas birleştikden sonra piyasa değerinin 1 milyar tl olması lazım onun içinde özbalın 6 tl olması gerekli , erciyasın 15 tl olması yani

Satmayın malınızı eninde sonunda %100 prim yapmalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Teşekkür ederim

4.  Alıntı Originally Posted by mstf100 Yazıyı Oku
    benim gördüğüm yeni rapor hazırlatılmış investaz ye oran da 0.4 olarak yükseltilmiş.yarın yüksek kapatacaktır birleşmenin onaylanması mart ayında biter diye düşünüyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir şahsi görüşüm...

Lg-h860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    teşekkür ederim

5. Arkadaşlar şubat ayında yüklü miktarda 11 liradan aldığım Aselsan hisselerimi 28 liradan Verdim. 3 gün öncede ful tek portföy olarak ozbala giriş yaptım.Birilerinin tavsiyesine veya yorumlara bakarak hisse satışı yapmayın.İnanıyorum ki bu hisse birleşmeyle birlikte çok iyi yerlere gelecek.Mutlaka hissede inişler çıkışlar kar realizasyonları olacaktır.Bu hissenin kendi şahsıma ilerleyen zamanlarda 6 ları göreceğine eminim.Herkeze hayırlı kazançlar diliyorum.Siz yinede benim görüşlerimi kale almayın.Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir.Bu hayatta vebal almak en kötü şeydir.Sadece düşüncelerimi paylaştım.

6. Anlık kademe takibini 10 kademe yukarı ve aşağı ücretsiz görebilmek için google dan.borsa derinlik.com yazarak programı indirin ardından vpn indirin.ikisinide kurduktan sonra ilk önce vpn açıp sonra borsa derinlik.com açın.Sizden kayıt isteyecektir kaydınızı yaptıktan sonra ozbal hissesini seçip Kademeleri anlık olarak ücretsiz göre bilirsiniz.

7. Bu haberide bundan önceki haber gibi kullanacak sanki %5 yukarı ać sonra akşama kadar ver adiler

IQ_Pro_G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,010
    Robert bosch ne demiş ti ? insanların güvenini kaybedeğime para kaybederim.. peki KAMİL erciyas ne dedi ? para kaybedeceğime insanların güvenini kaybederim.. olay budur..
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

Sayfa 696/948 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •