Sayfa 388/997 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    önce onaya gönderiyorlar..öğleden sonra onaylanıyor. akbankta sistem öyle işler...bende çalıştım...belli bir oranın üstünü genel müdürlük onaylar. bende nasıl anlamadığınıza şaşırdım
    Bende Akbankla çalıştım da benim onayı 10 dakika hadi bilemedin 20 dakika içinde almazsam eyvallah diyeceğimi bildikleri için olsa gerek şimdiye kadar böyle bir terbiyesizlikle karşılaşmadım, anlattıklarınız o yüzden tuhaf geldi. Neyse Robert Bosch `un meşhur sözü,``İnsanların güvenini kaybetmektense,para kaybetmeyi tercih ederim``. Akbank kaybetti .

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Taze sayılır dün itibariyle alınmış oranlar yalnız miktar 1 milyon üstü ama bazıları aynı oranı 300-500 e de veriyor diye biliyorum.

Akbank-14.10

Vakıfbank-14.20

Halkbank-14.25

Finansbank- 14.45

Hepsi bireysel mevduat oranlarıdır.
    Finansbank'ın enpara ile rekabetine anlam veremiyorum. Enparayı yükseltip şubeyi düşürse daha çok kazanır gibi geliyor...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bende Akbankla çalıştım da benim onayı 10 dakika hadi bilemedin 20 dakika içinde almazsam eyvallah diyeceğimi bildikleri için olsa gerek şimdiye kadar böyle bir terbiyesizlikle karşılaşmadım, anlattıklarınız o yüzden tuhaf geldi. Neyse Robert Bosch `un meşhur sözü,``İnsanların güvenini kaybetmektense,para kaybetmeyi tercih ederim``. Akbank kaybetti .
    Evet haklısınız..aslında toplantıda olmasam resti çekerdim bende.aramayinca yaptılar bunu..yinede bağırıp çağırınca 13.40 dan bağladılar.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Bana da lazim oran...

deniz 13.15 diyo
    garanti ve finans 9 demis dalga geciyor olmali
    akbank bile 13.50 yaw
    Miktar nekadar.babamin cok kucuk parasina 12.5 vermisler temdit.denizbank
    Son düzenleme : paramanya; 20-10-2017 saat: 13:38.

AB ülkeleri vizeyi yavaşlattı

ABD'den Türkiye'ye yönelik 'vize yasağının' ardından bir 'darbe' de Avrupa'dan geldi. Daha önce 3 günde Türkiye'ye vize veren AB ülkeleri bugünden itibaren bunu 21 iş gününe çıkarttı.

Saygı Öztürk

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...latti-2056872/

Dünyanın gözünde Türkiye tam bir saatli bomba...(maalesef)

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    miktar nekadar.babamin cok kucuk parasina 12.5 varmiler temdit.denizbank
    denizbank kendi aradı. 14 dedi
    ayrıca tebin genel müdürü faizleri düşüreceğiz diyor. beni arayan mt ise vade dönüşü kesin bizle çalışın çok cazip teklifimiz olacak diyor

Gayrimenkul sektörünü Emlak Bankası kurtaracak!

Nakit sıkıntısının baş gösterdiği gayrimenkul sektörünün gözü Emlak Bankası'nda. Bankanın en geç 2018'de kurulup sektöre destek sağlaması bekleniyor

https://www.f5haber.com/emlak-eki/ga...aberi-6491775/

Kızmayın biliyorum burada banka mevduat faizleri konuşulmalı ama bu haber de mevduat faizlerini yakından ilgilendirir diye düşündüm ve bu konuyla ilgili yorumumu sizle paylaşmak istedim. Haberi okursanız göreceksiniz BİR BETONCUNUN YALVARIŞLARINI. Adam diyor ki götümüz sıkıştı, mevduatçılar artık düşük faize razı olmuyor , para pahalandı ve bankalarda düşük faizli konut kredisi vermiyor, bizi kurtarın . Kim kurtaracakmış ? Devlet, peki nasıl kurtaracakmış ? EMLAK BANKASI KURUP ucuz finansman sağlayarak. Peki banka beleş finansman için parayı nereden bulacakmış ? İşte burası esas can alıcı nokta, İŞSİZLİK FONU ve BES de biriken paralardan. İşsizlik fonunda kağıt üstünde gözüken para hakikaten duruyor mu şüpheliyim ama BES kuzu kuzu duruyor, HIRSZILAR için bulunmaz nimet. Kulakları çınlasın Bahri forumdaş bir ara ben BES hakkında kötü konuşuyorum diye bana kzmış birazda atar yapmıştı. Ama sonra kendisi doğruyu bulup bu HIRSIZLIĞA açık sistemden çıktı banada onu doğru düşünmeye ittim diye acizane teşekkür etti. Valla her şey açık seçik ortada, hala BES den ileride para kazanacağını düşünen varsa YOL YAKINKEN tekrar tekrar düşünsün derim. Herkese bol kazançalar.

8. İCBC temdit 14 vade dönüşü aralık son hafta.

Sayfa 388/997 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •