Sayfa 392/997 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Hiç birşey söyleme lüksünüz yok yaptığı gayet yasal birşey.
    Mt haklı yani hiç sormuyor diye 4 ten bağlanması iyi diyorsunuz sonuçta vadesiz de yapardı o kadar meblağı değil mi tüm suç bizim akrabada yani .

Bankacılık uğraşıyorsunuz galiba adamın yaptığınızı doğru buluyorsunuz buna ben kör tuttuğunu kör yakaladığı diyorum ama benim de iki çift söz söyleme hakkım olduğunu düşünüyorum

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Burada da adı geçen bankalardan yazlıkta olan akrabam yeni geldi internet bankacılığından baktık bir de ne göreyi.

Tl sini arayıp sormadı diye 4 ila 5 arası bağlamış mayıs tan bugüne

Bu müşteri temsilcisine ne denir acaba pazartesi gidince acaba

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Sistem tabela faizinden işletiyor .bazi bankalarda alinan oranlar onaya gidiyor onay geldikten sonra yeni faiz geçerli oluyor . .arayip sormayinca sistem otamatik tabeladan bağlıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Sistem tabela faizinden işletiyor .bazi bankalarda alinan oranlar onaya gidiyor onay geldikten sonra yeni faiz geçerli oluyor . .arayip sormayinca sistem otamatik tabeladan bağlıyor.
    ilgili mt nin önüne düşüyor diye biliyorum ama umursamıyor ama bu oranı haklı bulan var .

Gelen olarak bir şeyler yazmak gerekirse

Onun da başına gelirse 0.50 den doları uzun süre bağlanırsa görürdüm mt haklı demesini .

Burası faiz paylaşım dayanışma formu diye yazdım başına gelen ilgilenemeyecek tanıdıkları olan uyarmak maksadıyla bugün bize gelen yarın başkasına denk gelebilir

Ama insan empati kurmak yerine suç sende diyor demek ki . Burada bunu dile getirmek hata imiş .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,050
    Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    ilgili mt nin önüne düşüyor diye biliyorum ama umursamıyor ama bu oranı haklı bulan var .

Gelen olarak bir şeyler yazmak gerekirse

Onun da başına gelirse 0.50 den doları uzun süre bağlanırsa görürdüm mt haklı demesini .

Burası faiz paylaşım dayanışma formu diye yazdım başına gelen ilgilenemeyecek tanıdıkları olan uyarmak maksadıyla bugün bize gelen yarın başkasına denk gelebilir

Ama insan empati kurmak yerine suç sende diyor demek ki . Burada bunu dile getirmek hata imiş .
    Dostum takılma memleket bu hale geldi kimse suçluya haksıza ilişemiyor. Herkes kendi aleminde. Yanındaki ölse umuru olmaz. Anlattığınız olay tam manasıyla ********lik. Hepimiz vadeli yapıyoruz mt im arar hal hatır sorar oran alır işine gelirse bağlarsın. Hangi yüzyıldayız insanları enayi yerine koyamazlar o bankayı ve mt yi yetkililerine bildirin bence. En büyük cezada o bankayla irtibatı kesmek olacaktır.

LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,050
    Mt haklı yani hiç sormuyor diye 4 ten bağlanması iyi diyorsunuz sonuçta vadesiz de yapardı o kadar meblağı değil mi tüm suç bizim akrabada yani .

Bankacılık uğraşıyorsunuz galiba adamın yaptığınızı doğru buluyorsunuz buna ben kör tuttuğunu kör yakaladığı diyorum ama benim de iki çift söz söyleme hakkım olduğunu düşünüyorum

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    normal olarak internet sitesindeki oranlardan bağlamak zorundadır, özel bankacılığı ararsanız 1 puan daha üstü alınır.

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    normal olarak internet sitesindeki oranlardan bağlamak zorundadır, özel bankacılığı ararsanız 1 puan daha üstü alınır.
    Selim ağabey o zaman en iyisi bu Kişiler için Enpara.com ve ING sanırım en azından oran çok ölmez ilgilenmezse .

Yada en kötü benim bankalara yatıracağım mt beni arasın iletişime geçsin diye onun için beni ara diyeceğim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,050
    Selim ağabey o zaman en iyisi bu Kişiler için Enpara.com ve ING sanırım en azından oran çok ölmez ilgilenmezse .

Yada en kötü benim bankalara yatıracağım mt beni arasın iletişime geçsin diye onun için beni ara diyeceğim
    ismini vermeyeyim bir bankadan aradı,

selim bey, xxxx bank, xxxx şubesinden arıyorum, bir miktar vadeli bağlamam lazım, sizinde epeydir hareket etmeyen paranızdan biraz bağlayayım diye rica etti.

kırmayayım dedim, hade bağla bakalım,

2 gün sonra merak ettim, internetten bakayım dedim.

%5 ile bağlamış..

kapattım vadeliyi...

Sayfa 392/997 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •