Mart 2017 egc nin yeni acilan sirketi tanin yeni oyuncagi yani daha onceki tahsisli sermaye artirimlarini gurup sirkeleri uzerinden yapti yanikendisi
https://e-sirket.mkk.com.tr/esir/Das...ilgileri/10122
Bakalim ne yapacak
Valla,Tan ın kantin kuntin işlerinden zaten bu hisse paçavra oldu. Şu an ki tahsisli olayı bi ara yanlış hatırlamıyorsam Morris Algazi ye tahsislider satış yapılarak sermaye arttırımı yapıldı. O da zaten Tancığın kankasıydı ve al gülüm ver gülüm yapıp fiyatı ~1.60 TL ye kadar çektiler. Sonra Morris ile aralır bozuldu ve hisseyi o fiyatlardan patır kütür vere vere rezil ettiler hisseyi. Morris in o zaman ki aracı kurum da Burgan Yatırım idi. Bakalım bu sefer ne haltlar çıkacak. Hadi beni utandır da doğru bir şeyler yaptığını görelim Tan bey...Yok ilk tarım temalı girişim ortaklığı yok bilmem ne diye diye bu hallere getirdin, buralardan toparlamak senin görevin.
***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.
70 üzerinde sürekli alım şansı vardı ama emiri düzeltmedim salak kafam 71 de bile alsam süper kâr bırakıyordu,tabi yüklü alım girdiğimi görünce vermedi,dostum sana bol kazançlar p.tesi inş geri vites yapmaz ama sen yinede dikkatli ol neticede %20 yaptı alttan alsan sıkıntı yok ama dönmeye başladığı an zarar yazarsın,p.tesi bakalım neler olacak.ytd
6 aydır 60-70 kuruş arası topladılar. bir hafta önce Denizlideki Batı Tarım ile ilgili kap açıklamaları vardı. Aslında o kap açıklaması herşeyi yansıtıyordu. Açıklamada kapsamlı kapasite, iş planı vs vs yapılacak diyordu. Sanırım orası için kaynak arayışına girdiler. Bunuda nitelikle bir yatırımcıya 44 milyon hisse satarak ortak edecekler gibi. Gerçi bu tür durumlarda ortaklık falan hepsi görüşülmüştür. Ortak bulunup gerekli anlaşmalar yapılır. Ortaklık için şirket gerekli adımları önden atar. Gerekli ortam sağlandığında şununla bununla ortaklık görüşmelerine başladık haberi ile fişekler. Bence geçen haftaki kap haberi ile bu son gelen %200 tahsisli haberi birbiriyle alakalı ve birşeylerin hazırlığını yansıtıyor. ğer gelişmeler bu yönde ise asıl fırtına 1 TL üzerinde kopar. Yabancı bir ortak ta olabilir. neyse bakalım önümüzdeki hafta rengi belli olur. Ama normalde 6 aydır zaten 0.60-0.70 kuruşta toplandı. Endeks 80 binden 110 bine giderken tüm hisseler 60 kuruşlardan 1.50 lere yürüyenler oldu ama bu yerinde saydı. Neyse bakalım ne olacak. Bence Olumlu şeyler olabilir. Hissede olan arkadaşlar kazanır
Ben ancak tahsisli fiyatından veririm hisselerimi.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bu okudugum metinden daha ortada ortak falan olmadigini anliyorum. Spk ya bu sekilde basvurunca spk zaten kabul etmeyecek. Hic boyle tahsisli ilani gormedim ben. Ruchan hakkini kisitliosan tahsisliyi kime yapacagini da belirteceksin. Spk izin vermez bu manuplasyon kokuyo. Ama adam zaten kap ilaniyla manuplasyonu yapti bile. Spk ya basvurcak spk kabul etmeyecek. Ceza da kesemeyecek cunku kabul etseydin ortak bulurdum diyebilir tan. Dogmamis cocuga don bicilmez gibi bise.. bilmiyorum insallah yaniliyorumdur. Daha bilgili tecrubeli birileri ornek versin. Boyle isim cisim olmadan spk nin kabul ettigi tahdisli var mi? Ytd
Denilen hacimlere bakinca da ne yalan soliim sunu goruyorum. Okadar dusuk hacimle gittiki aylardir. Mal topladiysa bile topladigi mali coktan cuma gunu cakmistir bence. Tabi belli olmaz. Tahmin sadece. Ytd
Yer İmleri