Sn.Ronin, Akşener'in kurucularına, eylemlerine bir bakalım. Erken eleştirmek için, forumdaşlar bir araya gelsek, var olan siyasi partilerden daha kötüsünü biz bile kuramayız.
Çiller Abd vatandaşıydı Türkçe konuşmakta zorlanırdı ama kardak adacığını teslim etmedi. İlginç oluyor siyasetçiler.
3 Başkan anlaşıp istifa etmeyecek iddiası doğru çıkarsa akp çok sıkıntıya girer. Bence takip edilecek önemli gündem olur.
Parti içinde satışlar artarak sürer, müteahhitler, yancılar, Gül, Arınç, Davutoğlu'cular ve Erdoğan ve ekibinden memnun olmayan muhalifler pozisyonunu belli eder:
Atatürk'E annesine hakaret eden Kurtuluş savaşımızı küçümseyen. Keşke Yunan kazansaydı diyen insanı ben iyi bilmiyorum. Atatürk düşmanlarının iyi bilmesine de şaşırmam.
ve malesef utanmadan kendilerini,
Bayrağımızla ve (sözde) milliyetçilikleriyle lanse etmeye çalışıyorlar...
yersen...
Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...
Mezarına girince şahsen ben de özel ziyaret edip itinayla işeyeceğim
Sahi yahu bu şebeğin resmi deli raporu vardı, çok kızsak da delidir deyip gülüp geçebiliriz hezeyanlarına da...
Sizin profilinize Türkçü imajı veripte bu şekilde mesaj göndermeniz daha vehamet...
Ha tabi cumhurbaşkanınız Ziya Gökalp ten şiir okuyup magdurları oynamış ve hapse girmişti, nasıl unuttuk. Yakın zamanda da Nihal Atsız dan şiir bile okumuşluğu vardır, biliriz biliriz... Akabinde Türkçülük bölücülüktür bile tarihe geçecek zırvayı da demişligi vardır.
....................
kaleminize sağlık
imza
Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...
Yer İmleri