Sn.Ronin, Akþener'in kurucularýna, eylemlerine bir bakalým. Erken eleþtirmek için, forumdaþlar bir araya gelsek, var olan siyasi partilerden daha kötüsünü biz bile kuramayýz.
Çiller Abd vatandaþýydý Türkçe konuþmakta zorlanýrdý ama kardak adacýðýný teslim etmedi. Ýlginç oluyor siyasetçiler.
3 Baþkan anlaþýp istifa etmeyecek iddiasý doðru çýkarsa akp çok sýkýntýya girer. Bence takip edilecek önemli gündem olur.
Parti içinde satýþlar artarak sürer, müteahhitler, yancýlar, Gül, Arýnç, Davutoðlu'cular ve Erdoðan ve ekibinden memnun olmayan muhalifler pozisyonunu belli eder:
Atatürk'E annesine hakaret eden Kurtuluþ savaþýmýzý küçümseyen. Keþke Yunan kazansaydý diyen insaný ben iyi bilmiyorum. Atatürk düþmanlarýnýn iyi bilmesine de þaþýrmam.
ve malesef utanmadan kendilerini,
Bayraðýmýzla ve (sözde) milliyetçilikleriyle lanse etmeye çalýþýyorlar...
yersen...
Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasýný bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanýzý yada yapmamanýzý" gösterebilir. Fazlasý deðil...
Mezarýna girince þahsen ben de özel ziyaret edip itinayla iþeyeceðim
Sahi yahu bu þebeðin resmi deli raporu vardý, çok kýzsak da delidir deyip gülüp geçebiliriz hezeyanlarýna da...
Sizin profilinize Türkçü imajý veripte bu þekilde mesaj göndermeniz daha vehamet...
Ha tabi cumhurbaþkanýnýz Ziya Gökalp ten þiir okuyup magdurlarý oynamýþ ve hapse girmiþti, nasýl unuttuk. Yakýn zamanda da Nihal Atsýz dan þiir bile okumuþluðu vardýr, biliriz biliriz... Akabinde Türkçülük bölücülüktür bile tarihe geçecek zýrvayý da demiþligi vardýr.
....................
kaleminize saðlýk
imza
Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasýný bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanýzý yada yapmamanýzý" gösterebilir. Fazlasý deðil...
Yer Ýmleri