http://odatv.com/vid_video.php?id=8F214
ne kadar komik değil mi? Yazacak çok şey varda yeri burası değil. Gökçeğin hareketini destekliyorum.
http://odatv.com/vid_video.php?id=8F214
ne kadar komik değil mi? Yazacak çok şey varda yeri burası değil. Gökçeğin hareketini destekliyorum.
geri zekalı değilim...haberin tarihine bakıyorum okumadan once.
dediğim şu...haberde yazıyor, okuduysan görmüşsündür...sefer yüksel haberi yapan kişi, demek ki bu haber en erken dün hazırlanmış, baskıya hazır hale getirilmiş.
ne diyor sefer yüksel herin içeriğinde, bankacılarla görüşmüş, ondan bundan fikir almış..endişeleri varmış vsvs...yani haberin bir mazisi, hazırlanma periyodu var..bu bilgiyi veren bankacı piyasada işlem yapmıyor mu? bu haberin piyasayı bozacağını düşünse, ki düşünen vardır, ve satışını yapan yapmıştır.
biz gazetede haber okuyacağız ve ondan para kazanacağız ha!!!
haa...amaç 1gap li eksi açsın oradan long yap..ondan mı bu goy goy??
o zaman delikanlı gibi söz ver...eğer piyasa 500 puandan az eksi açarsa, açılışta longlarını kapa ve full short a geç...bunu yapacak mısın? yapmazsın biliyorum, senin amacın bu...3-5 kuruş kazanayım diye youmların hep pozisyonun, ya da olmasını istediğin neyse o yönde...tarafsız yorum yapamıyorsun.
haa, %20 longum işime gelir deme sakın...zaten kendin söyledin, 1000 puan eksi açsın işime gelir, long ları fullerim diyorsun..amacın belli yani.
CNN TÜRK haberi duygusal kendi yorumuyla yazmış dayanak yok olabilir yapılabilir faraza.Yani direk duyum yok.Keremalkın ın suçu yok sadece haberi yazmış Ama haber maniplasyon yatırımcıyı etkileme CNNTURK sorumlu getrisinden ve götürüsünden kaynsk diye yaymamak lazım
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
Olay iyice dallanıp budaklandı,çok farklı yerlere gidiyor,Hürriyet gazetesinin yazdığı gibi gerçekten de ABD'ye ulaştırılan belgeleri ABD mahkemesi kabul etmiş,the New York Times gazetesine göre,montaj olduğu iddia edilen kayıtları delil olarak kabul edilmiş,daha da kötüsü zamanın başbakanını da ''emir veren'' olarak dosyaya dahil etmiş.Gelişmeler iyice can sıkıcı olmaya başladı,ABD mahkemesi bu yolda ilerlemeye devam ederse ,sonunda büyük bir gürültüyle ipler tamamen kopacak gibi gözüküyor.
https://www.nytimes.com/2017/10/14/w...york-case.html
''The Erdogan government has dismissed the telephone recordings as fabrications concocted in 2013 by treasonous adversaries who had infiltrated the Turkish police and judiciary.
But United States prosecutors have taken a different view. They have cited the 2013 Turkish investigation in court papers filed in New York where nine men '' including a senior Turkish bank official '' have been charged with conspiring to evade American sanctions on Iran.
A close reading, however, of a lengthy summary of the Turkish investigation, which prosecutors have filed in Federal District Court in Manhattan and which includes excerpts from transcripts of the wiretap recordings, suggests that Mr. Erdogan's objections may involve more than just patriotism. In several of the conversations, the records show, three of the men now charged discuss meeting with Mr. Erdogan and acting, as one puts it, on ''the prime minister's order'' to increase Turkish trade.''
Yer İmleri