Arama sonucu : 8072 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Başlık komedi....

Yandaş şenliği varmış...

Havadan (hadi osuruktan demeyim ayıp olacak) menkıbe yaratmaya bayılırlar...

Finansal ihtilalmiş...

Geçenden bir geçmeyenden iki akçe alınarak yandaş müteahhitlere peşkeş çekilen yurdum imkanları olsa gerek bu ihtilal.

Hasta olandan bir olmayandan iki akçe alınarak, mevcut tüm devlet hastaneleri kapatılarak, onların tüm ekipman , arsa ve imkanları yandaşlara aktarılarak oluşturulan "şehir hastaneleri" olsa gerek ihtilalimiz...

Durduk yerde İstanbul kanalı açılarak, yeni bir inşaat ve rant bölgesi oluşturularak yapılacak sanırım bu ihtilal...

Liste uzun...

Ülke olarak yedi düvele olan borç listemiz gibi...

Her sene dış borçlara verdiğimiz 40-50 milyar dolarla yapacağız sanırım bu ihtilali.

Ya da Varlık Fonundaki şirket hisselerini ipotek alacağımız ilave dış borçla yapacağız sanırım bu ihtilali...

Neyse...

Bu adamları tanıyoruz.

Güzelleme yaptıkları siyasiyi de.

Bugün nasıl olduysa İstanbul'u harap etmek konusundaki sorumluluk ve günahını kabul etmiş.

Diğer günahlarını da sıralamaya başlasa bir sene yetmez...

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Başlık komedi....

Yandaş şenliği varmış...

Havadan (hadi osuruktan demeyim ayıp olacak) menkıbe yaratmaya bayılırlar...

Finansal ihtilalmiş...

Geçen bir geçmeyenden iki akçe alınarak yandaş müteahhitlere peşkeş çekilen yurdum imkanları olsa gerek bu ihtilal.

Hasta olandan bir olmayandan iki akçe alınarak, mevcut tüm devlet hastaneleri kapatılarak, onların tüm ekipman , arsa ve imkanları yandaşlara aktarılarak oluşturulan "şehir hastaneleri" olsa gerek ihtilalimiz...

Durduk yerde İstanbul kanalı açılarak, yeni bir inşaat ve rant bölgesi oluşturularak yapılacak sanırım bu ihtilal...

Liste uzun...

Ülke olarak yedi düvele olan borç listemiz gibi...

Seneden dış borçlara verdiğimiz 40-50 milyar dolarla yapacağız sanırım bu ihtilali.

Ya da Varlık Fonundaki şirket hisselerini ipotek alacağımız ilave dış borçla yapacağız sanırım bu ihtilali...

Neyse...

Bu adamları tanıyoruz.

Güzelleme yaptıkları siyasiyi de.

Bugün nasıl olduysa İstanbul'u harap etmek konusundaki sorumluluk ve günahını kabul etmiş.

Diğer günahlarını da sıralamaya başlasa bir sene yetmez...

Bilader hep kolay şeylerden bahsedip onlar üzerine yazıyorsun.İnsanların ''ha evet'' ''tabi ya'', ''Doğru bak' dediği şeyler yani
    Acun tarzı.
    Hiçbir şey veya hiçbir kimsenin de yandaşı falan değilim
    İnsanlar benim yandaşım olsun. Allah akıl ve fikir vermiş değil mi?
    Finansal ihtilal benim deyimim ve cuk diye de oturmuştur.
    Belli ki sanada oturmuş
    Sen önce sana göre doğru ya da yanlış insanların senin ve çevren için ne yaptığına bakacağına aynaya bak ve BEN BU ÜLKE İÇİN NE YAPIYORUM diye bir sor.
    Alacağın cevaba göre yön verirsin hayatına diyeceğim ama...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    Bilader hep kolay şeylerden bahsedip onlar üzerine yazıyorsun.İnsanların ''ha evet'' ''tabi ya'', ''Doğru bak' dediği şeyler yani
    Acun tarzı.
    Belli ki sanada oturmuş
    Sen önce sana göre doğru ya da yanlış insanların senin ve çevren için ne yaptığına bakacağına aynaya bak ve BEN BU ÜLKE İÇİN NE YAPIYORUM diye bir sor.
    yan niye kişileştiriyorsun olayı..sn bora yaşarın dediği yanlışmı? sende biliyorsun doğru olduğunu? neresi yanlış ? hadi söyle okuyalım.syg.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    Acun tarzı.
    Belli ki sanada oturmuş
    sen ne desen bos,

karatroller icin herkes ama herkes kendi geyiklerinden baska birsey diyorsa

hemen aktrol diye damgalanir ve susturulur,

kapkara trol edasi bunu gerektirir, cunku!

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •