Artan

203,50 10 18:10
2,75 10 18:10
14,74 10 18:10
8,80 10 18:10
2.321,00 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

5,13 -10 18:10
8,67 -9.97 18:10
108,90 -9.55 18:10
3,64 -7.38 18:10
134,40 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.062.594.753,00 18:10
7.179.216.574,00 18:10
6.524.217.020,05 18:10
6.316.388.859,62 18:10
5.581.825.986,86 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2395 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EGCYO Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Katarlılar Türkiye ye 20 milyar dolarlık yatırım için http://www.tgrthaber.com.tr/ekonomi/...yatirim-202928 https://www.alevinet.com/2017/10/18/...ye-yerlesiyor/ adım attı. Şirketin zaten durumu ortada. Birisi yukarıda EGCH ye tahsisli yapar diyordu. EGCH zaten öz sermayesini tüketmiş. 44 milyon hisseyi 44 milyon tl ye hangi parayı ortaya koyup ta alacak. 44 milyonluk tahsisli alacak adamın altında don olmalı. EGCH ile hiçbir borç veya alacak ilişkiside yok. hiçbir hisse bağı kalmamış. EGCH tahsisli alacam dese bile spk parayı peşin ver der onaylamaz. Alyağ da hisse satışı için eski borç mahsubu denildi SPK parayı peşin vermezsen onaylamam dedi reddi çekti. Tahsisli olayı gerçekten ciddi ise bunun arkasından bir ortaklık beklenmeli. Malum et ve süt fiyatlarındaki artış ortada. Bunu fırsata çevirmek isteyen yabancı yatırımcılar devreye girmek isteyecektir. Neyse Haftaya rengini belli eder. Bakın Banvite 1 TL den 10 TL ye kadar usul usul gitti. 10 TL de ortaklık anlaşması kap a düştü ordan fişekledi 24 TL leri gördü. Bundada gerçekten bir ortaklık sözkonusu ise hisse en azından defter değerinin üzerine atacaktır. Ortaklık çalışmaları varsa ve ortaklık ile ilgili haberi kap a düştüğünde ise ordan sert bir yükseliş beklenebilir. Neyse Trene binen bindi elindeki malı kaptıranda ya trene bakacak yada spek aşağı vurunca trene binmeye çalışacak.

2.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Katarlılar Türkiye ye 20 milyar dolarlık yatırım için http://www.tgrthaber.com.tr/ekonomi/...yatirim-202928 https://www.alevinet.com/2017/10/18/...ye-yerlesiyor/ adım attı. Şirketin zaten durumu ortada. Birisi yukarıda EGCH ye tahsisli yapar diyordu. EGCH zaten öz sermayesini tüketmiş. 44 milyon hisseyi 44 milyon tl ye hangi parayı ortaya koyup ta alacak. 44 milyonluk tahsisli alacak adamın altında don olmalı. EGCH ile hiçbir borç veya alacak ilişkiside yok. hiçbir hisse bağı kalmamış. EGCH tahsisli alacam dese bile spk parayı peşin ver der onaylamaz. Alyağ da hisse satışı için eski borç mahsubu denildi SPK parayı peşin vermezsen onaylamam dedi reddi çekti. Tahsisli olayı gerçekten ciddi ise bunun arkasından bir ortaklık beklenmeli. Malum et ve süt fiyatlarındaki artış ortada. Bunu fırsata çevirmek isteyen yabancı yatırımcılar devreye girmek isteyecektir. Neyse Haftaya rengini belli eder. Bakın Banvite 1 TL den 10 TL ye kadar usul usul gitti. 10 TL de ortaklık anlaşması kap a düştü ordan fişekledi 24 TL leri gördü. Bundada gerçekten bir ortaklık sözkonusu ise hisse en azından defter değerinin üzerine atacaktır. Ortaklık çalışmaları varsa ve ortaklık ile ilgili haberi kap a düştüğünde ise ordan sert bir yükseliş beklenebilir. Neyse Trene binen bindi elindeki malı kaptıranda ya trene bakacak yada spek aşağı vurunca trene binmeye çalışacak.
    Haa ben dedim onu ama senin anladigin gibi degil bak simdi 2010 da egcyh bedelli sermaye artirimi yapti bundan 9 ay sonra gitti egcyo tahsisli yapti 2011 yilinda yani milletin egcyh yatirdigi sermaye hop egcyo nun oldu
    Simdi dedigime gelirsek
    Simdi diyelim egcyo tahsisli yapti bu sermaye onun oz sermayesini yaplasik 24+44 yapsa 68 trl yapar egcyh gecmis yillar zarari karsilanarak birlesme olabilir dedim
    Bu ilerleyen zamanlarda gorecegiz bakalim ne yapacak tam

3.  Alıntı Originally Posted by Mesgulum Yazıyı Oku
    Haa ben dedim onu ama senin anladigin gibi degil bak simdi 2010 da egcyh bedelli sermaye artirimi yapti bundan 9 ay sonra gitti egcyo tahsisli yapti 2011 yilinda yani milletin egcyh yatirdigi sermaye hop egcyo nun oldu
    Simdi dedigime gelirsek
    Simdi diyelim egcyo tahsisli yapti bu sermaye onun oz sermayesini yaplasik 24+44 yapsa 68 trl yapar egcyh gecmis yillar zarari karsilanarak birlesme olabilir dedim
    Bu ilerleyen zamanlarda gorecegiz bakalim ne yapacak tam
    1. Ödenmiş sermayesi 24 milyon değil 22 milyon
    2. EGCH özkaynakları nerdeyse sıfırlanmak üzere 44 milyon tahsisliyi ödeyecek don yok.
    3. EGCH ve EGCY ile arasında hisse bağını 10 ay öne EGCH nin gözaltı pazarına alınacağını anlayan patron hisseleri satın alarak bağlarını kopardı ve Şekerbank ın açtığı icra davası nedeniyle EGCH ve EGLYO gözaltı pazarına alındılar ve hala gözaltı pazarındalar.
    4. EGCH tahsisli şekline EGCYO nun 44 milyon hissesini nasıl koyacak onu anlamakta güçlük çekiyorum. tahsisli koyacak ne parası var nede EGCYO dan alacaklı olduğu bir meblağ yok. EGCYO ya 44milyon nakit girmeden EGCH nin geçmiş yıllar zararı nasıl karşılanır anlamakta güçlük çekiyorum.
    5. Birde EGCH nin ortaklık yapısına bakarsa zaten hissenin %80 üzeri zaten küçük yatırımcıda yıkışmış durumda. patron ne kadar çok seviyor ki küçük yatırımcıyı EGCH deki yatırımcıyı kurtarmak için böyle bir adım atacak.
    6. neyse ak kara 1 ay içerisinde ortaya çıkar. Gerçi patronlarının dürüst olduğu asla söylenemez ama ben göle yoğurt çalmayı sevdiğim için en makul seviyeden girdim. şirketin kap a yapacağı açıklamalar ışığında hareket edeceğim. resmi açıklamalar geldiğinde pozisyonuma karar vereceğim. son 2 açıklama gayet umut verici. herkes kararını iyi düşünerek vermeli.

4. 1' ödenmiş sermaye değil öz sermayesi 24 trl dedim bunu neden vurguladım kolaylaştırılmış şirket birleşmeleri de serbest denetim den geçen bilançoda olmazsa olmaz geçmiş zararlarını karşılamak öz sermayesi olan şirket yanı egcyo olabilirmi acaba ?
    2.evet öz kaynakla ri 1.9 trl bitti bitirdiler uçtu gitti sahibi şirketin banka borçlarını ödedi neden bilmiyoruz göreceğiz inşallah
    3.evet göz altı pazarindalar 7 Aralık daki dava için görüşlerimi önceki paylaşımlarda görebilirsiniz (lehine sonuçlanmış 3 dava varken Aralık ayındaki nasıl bir önem taşıyor bak şeker 0 Egeli 3 )
    4. Ben egcyh tahsisli bu yapacak demedim sen yazıdan bir şey anlamamışsın benim sadece hayalim birleşme olurmu
    5.kucuk mü büyük mü bilemezsin zaman gösterecek
    6.2009 yılında tekstil bank aldım katar vb her seferinde hüsran oldu son Çinliler almadan önce %30 la çıktım bu sefer satıldı yani nasibimizde varsa olur olmazsa da yapacak birşey yok az daha sabır ile bekliyoruz
    Unutmayın karşınızdaki cellat yeni kurbanlarını bekliyor
    Ve eklemek istedim genelde Egeli ilk senaryo atar yükseliş başlar ne zaman gerçekleşir veya iptal edilir vb ozman kucağa verir

Sonuç: Galatasaray :3 fener :2 olur inşallah ))

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •