Sayfa 18/233 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 1861 madde; 137 - 144 arası.

Konu: UFUK Ufuk Yatırım Yönetim Ve Gayrimenkul A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Dostum bu hisse hakkında bi bilgi sahibi değildim 1.69 aldık bu hisse hakkında baya bilgi sahibisin dostum peki göz altından çıkma başvurusu yapar mı böyle vi potansiyel bi ışık varmı yani hadi çıkdı kanınızdaki fiyat neresi olur hani çıkarsa ucuza kaptırmayan malımızı mesala yeşil de göz altında bi hisse ama şu an 9 tl bunda bu ışık varmı sizce

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Başvuru olursa ihtimali yüksek. Gozaltindan çıkmak için kurumsal başvuru öncelik sonra talebin degerlendirilme süreci. 200 Milyon öz kaynağa sahip bir hissenin gözaltında olması da talihsizlik. Kısaca UFUK borsa da tedavul gördüğü sürece KERVT hisseleri nakit kaynağa dönerse, ülker de arza namzet hisse çok bir bakarsın Ufuk , Yıldız Holding olmuş bu en uçuk düşüncem...

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Dostum bu hisse hakkında bi bilgi sahibi değildim 1.69 aldık bu hisse hakkında baya bilgi sahibisin dostum peki göz altından çıkma başvurusu yapar mı böyle vi potansiyel bi ışık varmı yani hadi çıkdı kanınızdaki fiyat neresi olur hani çıkarsa ucuza kaptırmayan malımızı mesala yeşil de göz altında bi hisse ama şu an 9 tl bunda bu ışık varmı sizce

Endekse göre şuan ki fiyatiyla %90 erozyona uğramış hisse. Grafik ortada.

3.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku
    Başvuru olursa ihtimali yüksek. Gozaltindan çıkmak için kurumsal başvuru öncelik sonra talebin degerlendirilme süreci. 200 Milyon öz kaynağa sahip bir hissenin gözaltında olması da talihsizlik. Kısaca UFUK borsa da tedavul gördüğü sürece KERVT hisseleri nakit kaynağa dönerse, ülker de arza namzet hisse çok bir bakarsın Ufuk , Yıldız Holding olmuş bu en uçuk düşüncem...

Neden olmasın borsada herşey münkün dostum göz altindaki karda olan bi çok şirket uçtu gitti bu neden gitmesin demi yani...

4.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Neden olmasın borsada herşey münkün dostum göz altindaki karda olan bi çok şirket uçtu gitti bu neden gitmesin demi yani...

Fazla yok zaten. Olursa güzel olur. Olmazsa da sağlık olsun. Murat Ülker düşünsün.

5. Uzun yılar kervt ky yatırımcıları düşünün adamlar senelerce hisseyi taşımışlar Ülker adını güvenerek sonra ne oldu bir haberle sadece bir iki tavanla hissemin önüne taş koydu Ülker ...Murat Ülker ky ne Zaman para kazandırmış ki .....

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

6.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Uzun yılar kervt ky yatırımcıları düşünün adamlar senelerce hisseyi taşımışlar Ülker adını güvenerek sonra ne oldu bir haberle sadece bir iki tavanla hissemin önüne taş koydu Ülker ...Murat Ülker ky ne Zaman para kazandırmış ki .....

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
    Haklisiniz.

Bu ailenin sermaye birikimini öğrenmek için detaylı çalışmalarım olmuştu.

7. %93u elinde olan kağıt göz altından çıkar mı zannetmem bence ileride kottan çıkar zaten beklenti de bu değil 97 sini ele alması için daha çok yukarıları çıkması gerekir ki millet satsin bu kağıdı yıllardır bekleyenler var yıllık enflasyon zaman hepsini ortaya koyarsan fiyat bence çok yukarı olması lazım krtek geçen sene 0.33 u gördü 0.66 dan almıştım şuan ki fiyat 2.40 ytd...

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

8. Hisse patronların satması bence oyun kerevitasta Turkcell'de sattı sahol de sattı ne oldu yukseliisi engelledi mi sadece oyun eğer yükselecektir kerevitas zaten tekniğine baktığımda son düşüş onay almaya benziyor kendi kişisel düşüncem zaten ky olarak en büyük hatamiz hisse düşerken 2 yıl bekleriz çıkışa geçtiğinde 2 ay bekleyemeyiz kendi kişisel düşüncelerim ytd...

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

Sayfa 18/233 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •