Sayfa 927/1009 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ben hala o arkadaşın şaka yaptığını düşünüyorum,adamlar Avrupa bankacılık sisteminden bile haraç alıyor,kibarca, askeri ve mali güçlerini hissettirerek..ayrıca bunu hukuk kılıfına da uyduruyorlar,orada da sıkıntı yok..
    Fransız Cumhurbaşkanı Charles De Gaulle uyandı ve müdahale etti. Ülkesi Fransa'daki Dolarları bir uçağa koyup atlayıp Amerikaya gitti, Amerikan Merkez Bankası Fedin kapısına dayandı... 'Al bu dolarını, ver altınımı' dedi fakat Amerika'nın o kadar altını yoktu ve Fed, Fransa'ya dolar karşılığı altınları veremedi.

Esas hikayede ise ABD dışışleri bakanı De Gaulle'ye siXXir git demiştir ve o da kös kös dolarlarıylan Fransaya dönmüştür!

2.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Valla ortaya karışıktayım....
    %30 USD
    %24 EURO
    %6 BIST
    %50 TL Mevduat ....

Nasıl dağılım

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    %89 USD Mevduat %3,75 VB
    %10 TL Mevduat %11,75 Günlük
    %1 BIST (Banka)

Bilmem. Benim ki daha mı iyi ne?

3.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    %89 USD Mevduat
    %10 TL Mevduat
    %1 BIST

Bilmem. Benim ki daha mı iyi ne?
    Valla tebrik ederim....
    ilk alımım 3,50 ler şuan da almak için geç kaldım diye düşünüyorum o yüzden dokunmuyorum.....

4.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Valla tebrik ederim....
    ilk alımım 3,50 ler şuan da almak için geç kaldım diye düşünüyorum o yüzden dokunmuyorum.....

Sn Hocam daha da yukarı gidecek gibi.. Ama USD alım yeri bence geçti... Şu an 3,6480-3,6250-3,5850 olarak 3 destek noktası verebilirim...

İnanın yukarıda ne olur Allah (C.C) bilir... Direnç 3,75 idi ama bu banka olayı ve reuters in haberi hiç iyi olmadı. Azıcık normale dönebilseydik 3,52 de FULL lerdim ama şu koşullarda o da çok zor...

Kısaca BİLEMİYORUM...

5. USD'ye geçiş için 3.50 veya biraz olsun yakınlarını beklerken 4.00'den almayız değil mi ne dersin sevgili selka üstad

6. Yuzde 20 usd
    Yuzde 80 gold

Hepsi yastik alti

7.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    USD'ye geçiş için 3.50 veya biraz olsun yakınlarını beklerken 4.00'den almayız değil mi ne dersin sevgili selka üstad
    sN.Bir Esnaf 3,70 den alıp 3,85 TL den satıp kar edebilirsin ama çok riskli.. Bence burada kim ne derse desin kafadan atıyor demektir.

Bakın size yarın şöyle bir senaryo dahi yazabilirim...

Siz 3,70 TL den USD alıp öğleye kadar 3,80 TL den kar ettik derken, ABD elçiliğinden vize kararını kaldırdık diye ajanslara haber düşse yeniden 3,64 TL ye 10 dakikada görür bu sefer zarar yazarsınız...

Ben şu vakitten sonra USD da düşük maliyetli değilseniz alım satım kumar derim. Çok da kazanabilir çokda zarar edebilirsiniz...

Volatalitenin yükseldiği zamanlardayız... Yani hız yüksek; önümüz sisli görüş oldukça düşük. Yolun devamı düzde olabilir keskin virajda...

Kusuruma bakmayın yardımcı olamadım ama inanın %100 emin olsam %80 ihtimalle yazı yazardım. Kimsenin zarar etmesini istemem...

Kalın sağlıcakla...

8.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    sN.Bir Esnaf 3,70 den alıp 3,85 TL den satıp kar edebilirsin ama çok riskli.. Bence burada kim ne derse desin kafadan atıyor demektir.

Bakın size yarın şöyle bir senaryo dahi yazabilirim...

Siz 3,70 TL den USD alıp öğleye kadar 3,80 TL den kar ettik derken, ABD elçiliğinden vize kararını kaldırdık diye ajanslara haber düşse yeniden 3,64 TL ye 10 dakikada görür bu sefer zarar yazarsınız...

Ben şu vakitten sonra USD da düşük maliyetli değilseniz alım satım kumar derim. Çok da kazanabilir çokda zarar edebilirsiniz...

Volatalitenin yükseldiği zamanlardayız... Yani hız yüksek; önümüz sisli görüş oldukça düşük. Yolun devamı düzde olabilir keskin virajda...

Kusuruma bakmayın yardımcı olamadım ama inanın %100 emin olsam %80 ihtimalle yazı yazardım. Kimsenin zarar etmesini istemem...

Kalın sağlıcakla...
    Rica ederim ne kusuru. Sizin alaka gösterip fikir beyan etmeniz bile yeterli.
    Al-sat benim düzeyimde bir yatırımcı için çok riskli.
    Al-sat yapmak değil niyetim.
    biraz olsun uygun bir yerinden yakalayıp toplam birikimin (alınacak kur fiyatina göre) %50 ila 70'ini USD'ye çevirip uzun vadeli bırakmayı planlıyorum (32şer gün mevduat şeklinde)

Sayfa 927/1009 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •