Sayfa 886/997 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

1. Yumuşama görüyordum, sarışın gaynaklıymış, iki günde normale döndü
    Her şey sudan meydana gelmiştir.
    Thales

2. Vekalet verene madden faydası olmaması ilazım,bi yannış var bu denklemde.
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Bu hisse net 'in 15 yildizli topiki burasi yahu!

Varmi lem, baska topik???

Yohtur beg!!
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sigortalı yolladınız mi kırılacak dediniz mi sorunsuz gidiyor. Yarın bir deneyin isterseniz olur mu olmaz mi diye
    Vekaleten güzel bir yol ama vekaleti verene bir faydası yok
    Mustafa bey, ben 35 sene esnaflık yaptım, kargoyuda bilirim, tren ambarını da!

Vekaleten içilen ırakının, karşılığının aynısını ben burada muhafaza ediyorum!

Vekaletlen damıttığım ırakıyı, vekalet sahibine Bizansta teslim ediyorum, bu kadar basit!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Vekaletlen damıttığım ırakıyı, vekalet sahibine Bizansta teslim ediyorum, bu kadar basit!
    Tabiiki biliyorsun abi o işin esprisi

Son mesaj olayı çözmüştür Vekaletde olsa geregi yapiliyormuş

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,067
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Sabaha kadar içmeye devam...

sen içtikçe, bir hoş oluyor içim...

biraz temizlik yapıyorum forumda, işlerim yoğun..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Maç maç dedik Cüneyt Çakır katletti.. Tüm apartman inledi küfürlerimle yaktin bizim takımı.. Moralimizi bozdu pazarimiz zehir oldu..

Maçı bu hale getirdin Cuneyt Çakır

https://youtu.be/TkPtITtAaL8

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku
    Yumuşama görüyordum, sarışın gaynaklıymış, iki günde normale döndü
    Yuhhh artık... ''O KEDİ BURAYA GELECEK!!!'' demeye başlar, bu dersiniz şimdi!

Sayfa 886/997 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •