Sayfa 929/1009 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 7,425 - 7,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    3.7xx lerin düzeltme olduğu 3.5xx lere düşeceğini öngören teknikçiler var. Herkes kendi kararını verir. Alım için 3.5xx leri bekleyeceğim.
    günümüz türkiye'si ve konjonktüründe sadece tekniğe bakıp pozisyon almamanızı önereyim ben de bari.

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    2 hafta önce bahsettiğim zıptıçıktı formasyonuna devam ediyor.Bu 2 haftada 5 kuruş altı 4 kuruş üstü görmüş,kutu kutu pense oynayıp suyu bulandırma hareketleri.Aga purosunu yakıyor,al evladım diyor alıyorlar,vişne suyunu yudumluyor sat evladım diyor satıyorlar.O da haber bekliyor yani.Olursa önümüzdeki hafta sonu biraz kıpraşır.Kusura bakmayın yazdıklarımın hiçbir dayanağı tekniği falan yok ama zaten işin teknik bir tarafı olsa bu işi bilen arkadaşlar bir sürü grafik çalışması dökmüş olurlardı.
    Dökülmüş grafik çalışmaları var zaten buraya dökülmemiş sadece sizin deyiminizle. Grafiklerde güzel bir düşüş dalgası var. Dolar düşüş trendine girdi diyor teknikçiler. Almayı düşünenenler alır zaten. Şimdi almayı düşünenler varsa ful almayın en azından. Teknik işlerse 3.5x lerden alım için TL. olması fena olmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    günümüz türkiye'si ve konjonktüründe sadece tekniğe bakıp pozisyon almamanızı önereyim ben de bari.
    teknikçilerin yıllardır tutturduğunu görmedim ben, eğer tuttursalardı zaten forumlarda vakit öldürmezlerdi.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku

Buna inanıyorum ben. Gündem değişir, veriler gelir gider, piyasa kanununa göre hareket eder. Herkes inandığına göre davranırsa kendinden başkasını da suçlamamış olur. İyi olur aslında.

Bankaya yatirdigimiz fiziki usd lar da abd ye post edilmis olabilir mi peki
    o zaman back post isteriz swift olmaz ise napalim, isteriz paramizi bankadan

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    ABD Reuters haber aracılığıyla dişlerini hafifçe gösterdi...

Oysa haber kaynağı olarak gösterdiği habertürk Bloomberg ile çalışıyor...(enteresan)

Bazıları tehlikenin farkında değil ,

ABD Türk bankalraına ceza kesip ödenince kadar mesala Dolar EFT'si olan Swift'in kapatılmasına karar verirse hepimiz ayvayı yeriz.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Bu klise lafi TR de soyleyince pek anlamli gelmiyor - amerikan film lerinde kullanilabilir tabe

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Bunun karşılığın görmek her vergi mükellefi vatandaş gibi hakkımız.

Yabanci futbolcu cok diyorlar alin size kaynak- futbolcu vergilerini yuzde 15ten 25 yapin bakin o yabancilar nasil kaciyor ulkeden, kalanlardan da toplariz o bicim para...........

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    İşte benim hükumetim. Nasıl da kaynak buluyor. Pamuk eller cebe... Peki bu haberin sigorta sektörüne etkisi ne olur?

Sayfa 929/1009 İlkİlk ... 429829879919927928929930931939979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •