Artan

291,50 10 17:58
99,00 10 17:57
16.477,50 10 17:59
134,20 10 17:59
71,50 10 17:55
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 17:59
512,00 -9.94 17:59
56,90 -6.72 17:59
90,65 -6.55 17:58
32,62 -6.43 17:59
Azalan Hisseler

İşlem

25.432.600.814,05 17:59
24.509.953.978,00 17:59
18.977.999.301,36 17:59
14.938.461.889,30 17:59
14.375.505.971,00 17:59
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    benim tahminim ise referandum sonrası dolarda aşağıya doğru istikrar

2.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    benim tahminim ise referandum sonrası dolarda aşağıya doğru istikrar
    eved çıkması dolarcılara yarar. 7 tl ye doğru yelkenler şişer.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    eved çıkması dolarcılara yarar. 7 tl ye doğru yelkenler şişer.
    niyeki
    evet demek istikrar ve güçlü bir hükümet demek
    tersi halinde dediğin kadar olmazda yükselebilir

4.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    niyeki
    eved çıkarsa 4 birim yükselir,hayır çıkarsa 3 birim yükselir. dolarcı fazlası varken azı kabul etmez. evedciler hadi gayret uçurun bu doları.

5.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    niyeki
    Niye öyle diyorsun rumenige
    Daha ne kadar güç yeterli olacak..
    Hep daha fazla daha fazla..
    Nereye kadar..

Bugüne kadar güçlü!!! tek parti iktidarı işte uçan Türkiye ,koalisyonlardan çok çekti bu ülke denmiyor muydu.
    Yetmez ama evet ile darbelerin önü TAMAMEN kesil miş idi bir daha kimse darbeye teşebbüs edemez di
    Hatta çişini tutamayan evren paşayı bile babalar gibi yargı önüne getireceklerdi.Bu kadar güçlü idiler..

aaaa bi baktım yine birileri topu tüfeği almış sokaklarda..darbe yapacam diyor..

Biz bunlara inandık borsaya yatırım yaptık tl ye yatırım yaptık aaa az kalsın darbe oluyordu..

sen devlet değil misin..içinde 100 lerce bin kişilik bi gizli örgütün kurulmasına ve belli bir amaç doğrultusunda çalışmasını nasıl farketmedin nasıl müdahale edemedin..

eee ne anladım ben bu işten o zaman..

rumenige 5 taş oynamıyoruz burada ..

Öyle dolar üzerinden hükümeti cezalandırmak istiyorlar ibaresi o kadar içi boş ki..anlatamam..

Ya da misal başkanlık geldi dolar bir anda düşecek mi..Neden???
    bugüne kadar batının gözünde istikrarsız bir ekonomi idik de başkanlık gelince bir anda istikrar mı gelmiş olacak
    dolarcıklarını bize mi akıtmaya başlayacaklar..

hı??

ne diyorsun..

bak alman milli takımının eski oyuncusunun ismini de nick olarak seçmişsin kendine hayrola..nedir bu alman hayranlığı..
    iyi şut çekerdi rumennigge...ondan mı yoksa..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Niye öyle diyorsun rumenige
    Daha ne kadar güç yeterli olacak..
    Hep daha fazla daha fazla..
    Nereye kadar..

Bugüne kadar güçlü!!! tek parti iktidarı işte uçan Türkiye ,koalisyonlardan çok çekti bu ülke denmiyor muydu.
    Yetmez ama evet ile darbelerin önü TAMAMEN kesil miş idi bir daha kimse darbeye teşebbüs edemez di
    Hatta çişini tutamayan evren paşayı bile babalar gibi yargı önüne getireceklerdi.Bu kadar güçlü idiler..

aaaa bi baktım yine birileri topu tüfeği almış sokaklarda..darbe yapacam diyor..

Biz bunlara inandık borsaya yatırım yaptık tl ye yatırım yaptık aaa az kalsın darbe oluyordu..

sen devlet değil misin..içinde 100 lerce bin kişilik bi gizli örgütün kurulmasına ve belli bir amaç doğrultusunda çalışmasını nasıl farketmedin nasıl müdahale edemedin..

eee ne anladım ben bu işten o zaman..

rumenige 5 taş oynamıyoruz burada ..

Öyle dolar üzerinden hükümeti cezalandırmak istiyorlar ibaresi o kadar içi boş ki..anlatamam..

Ya da misal başkanlık geldi dolar bir anda düşecek mi..Neden???
    bugüne kadar batının gözünde istikrarsız bir ekonomi idik de başkanlık gelince bir anda istikrar mı gelmiş olacak
    dolarcıklarını bize mi akıtmaya başlayacaklar..

hı??

ne diyorsun..

bak alman milli takımının eski oyuncusunun ismini de nick olarak seçmişsin kendine hayrola..nedir bu alman hayranlığı..
    iyi şut çekerdi rumennigge...ondan mı yoksa..
    yok rövaşatası süperdi
    bu topicte çok soru sormayın bana dedim ya yönetimce yasaklandı dolar almama konusunda yorum yapmam

7.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    yok rövaşatası süperdi
    bu topicte çok soru sormayın bana dedim ya yönetimce yasaklandı dolar almama konusunda yorum yapmam
    İyiki yorum yapmıyorsun referandum sonrası evet çıkacağını düşündüğünü IQ su 50 olan adam bile anladı
    yine bu sonuçla dolar da aşşa doğru bi istikrar olacağını da düşündüğünü IQ su 35 olan bile anladı..

şakacı röveşatacı seniii..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    İyiki yorum yapmıyorsun referandum sonrası evet çıkacağını düşündüğünü IQ su 50 olan adam bile anladı
    yine bu sonuçla dolar da aşşa doğru bi istikrar olacağını da düşündüğünü IQ su 35 olan bile anladı..

şakacı röveşatacı seniii..
    doların yönü konusunda tabiki yorum yapabilirim sen konuyu yanlış anlamışsın

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •