Sayfa 398/997 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. ENPARA Vadeli mevduat oranlarını düşürmüş ? Wtf ?

2. Valla şaka gibi şu ortamda faiz nasıl indirilir anlamak mümkün değil

3.  Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Valla şaka gibi şu ortamda faiz nasıl indirilir anlamak mümkün değil
    n

hemde ne şaka , adamlar geçen hafta aradı neden mevduatınız bizde değil diye , çok şaşırdım doğrusu
    ama baskı ile düşürüyorlar ise dolar yine şov yapar diye düşünüyorum
    artık bu enparanın ismini dahi duymak midemi bulandırıyor

Enpara 13.75 yapmış.burgan ne yaptı En son ?

5. Temdit ne oluyor ben ing de 13.75 te koydum ben devamlı gerçi girip çıkıyorum borsa ya

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Enpara 13.75 yapmış.burgan ne yaptı En son ?
    Böyle giderse TL değer yitirme hızı artar...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    n

hemde ne şaka , adamlar geçen hafta aradı neden mevduatınız bizde değil diye , çok şaşırdım doğrusu
    ama baskı ile düşürüyorlar ise dolar yine şov yapar diye düşünüyorum
    artık bu enparanın ismini dahi duymak midemi bulandırıyor
    aynen ,dolardaki artışın tamamen sebebi faizlerdeki düşüklük .vize kriz vs hikaye ...Ahme ve powerle dalga geçtik yıl sonu tl faizi düşecek dediler diye .bugün banka müdür aynısını söyledi bir daha ki aya bu oranı bulamayacaksın dedi. Artık bu reel faiz enflasyon dengesizliğinde dolar nere gider kimse kestiremez .Bence bu bankalarında işine geliyor ben reise sonuna kadar hak veriyorum .Kredi fazilerinde gram düşüklük yok hele ticari faizler aynen dedii gibi kargacık burgacık yazılarla estek köstek bir bakmışsın yıllık %28 e geliyor .Bankacılar baskıyı hep ters yönden anlıyor işlerine nasıl gelirse baskı fazileri düşürün derken kredi fazilerini düşürün tarafında .ama ilk önce neden mevduat fazileri önceden düşürülüyor .kredi fazileri yersen düşürürüler .

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    aynen ,dolardaki artışın tamamen sebebi faizlerdeki düşüklük .vize kriz vs hikaye ...Ahme ve powerle dalga geçtik yıl sonu tl faizi düşecek dediler diye .bugün banka müdür aynısını söyledi bir daha ki aya bu oranı bulamayacaksın dedi. Artık bu reel faiz enflasyon dengesizliğinde dolar nere gider kimse kestiremez .Bence bu bankalarında işine geliyor ben reise sonuna kadar hak veriyorum .Kredi fazilerinde gram düşüklük yok hele ticari faizler aynen dedii gibi kargacık burgacık yazılarla estek köstek bir bakmışsın yıllık %28 e geliyor .Bankacılar baskıyı hep ters yönden anlıyor işlerine nasıl gelirse baskı fazileri düşürün derken kredi fazilerini düşürün tarafında .ama ilk önce neden mevduat fazileri önceden düşürülüyor .kredi fazileri yersen düşürürüler .
    emlak kralı dahi bugün ağlamış satış yok kol bacak kesmeye başladık diye , emlak lobisi iş başında , reise ağlıyorlardır , reis de eskiden beri sever inşaatı

Sayfa 398/997 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •