Sayfa 16/385 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 3079 madde; 121 - 128 arası.

Konu: CLEBI - Çelebi Yer Hizmetleri

1. o arkadaş şirkettenmiydi acaba ? bu günkü duruma şirket ehliyle resmi dolandırıcılık diyorlar herhalde borsa %+0,90 artıda ÇELEBİ % -3 ekside yazıklar olsun ÇELEBİOĞULLARINA durun bakalım ne çıban çıkacak bekliyoruz tetikte şu an %-4 Ü geçti karektersiz çelebi VURGUN büyük
    Son düzenleme : husman; 10-03-2017 saat: 17:45.

2. CLEBI - Çelebi Yer Hizmetleri

Alıntı Originally Posted by norTmol Yazıyı Oku
    Onayları takip eden arkadaş.Hisse düşerken hiç ortada yoksun.Çıkarken ise yazıp duruyordun.Neden acaba
    Benim onay lafım sizi bayağı bir rahatlık etti galiba?

Bu hissede benden bayağı eskisiniz siz !benim onay yazıma istinaden mi hisse aldınız veya sattınız?

Hepimiz insanız yanılabiliriz değilmi? Siz herşeyi mükemmel mi yapıyorsunuz?

Evet onay dedim öyle zannettim ama hepimizi onaylattı hisse.

Ama bu yaptığınızı biraz abartmıyormusunuz? 2 de bir Laf sokarak?

3.  Alıntı Originally Posted by Hisseci 16 Yazıyı Oku
    Benim onay lafım sizi bayağı bir rahatlık etti galiba?

Bu hissede benden bayağı eskisiniz siz !benim onay yazıma istinaden mi hisse aldınız veya sattınız?

Hepimiz insanız yanılabiliriz değilmi? Siz herşeyi mükemmel mi yapıyorsunuz?

Evet onay dedim öyle zannettim ama hepimizi onaylattı hisse.

Ama bu yaptığınızı biraz abartmıyormusunuz? 2 de bir Laf sokarak?
    YA ARKADAŞLAR sonucta onay bekleyen arkadaş tekniğe göre beklentisini belirtmiş...her teknik öngörü gerçekleşseydi zaten borsa da kimse kaybetmezdi...hisse alım satımında burada ki yorumlara göre iş yapıyorsanız kimseyi suçlamaya hakkınız yoktur..teknik paylaşımlarda bilgiyi karşılıklı fikir alışverişi olur diye paylaşmıştır ..teknik öngörü gerçekleşir yada gerçekleşmez...lütfen parasal değerlerden sebep birini kırmaya gerek yok..parasını seven faizcilik yapsın..

4.  Alıntı Originally Posted by Dislekbill Yazıyı Oku
    YA ARKADAŞLAR sonucta onay bekleyen arkadaş tekniğe göre beklentisini belirtmiş...her teknik öngörü gerçekleşseydi zaten borsa da kimse kaybetmezdi...hisse alım satımında burada ki yorumlara göre iş yapıyorsanız kimseyi suçlamaya hakkınız yoktur..teknik paylaşımlarda bilgiyi karşılıklı fikir alışverişi olur diye paylaşmıştır ..teknik öngörü gerçekleşir yada gerçekleşmez...lütfen parasal değerlerden sebep birini kırmaya gerek yok..parasını seven faizcilik yapsın..
    Teşekkür ederim sn Dislekbill,

Aynen dediğiniz gibi, kimseye ne al nede sat demişim. Kendimce yorum yapmışım sadece beni bağlar.

Kimse forumda yazılan yazıya göre hisse alırmı? Bence almaz almamalı !!!

Ben bu hisseyi takibe aldığımda 24,xx rakamlarda idi ve hisse gitti 26,70 gördü!!!

Kırdı diye 26,xx lerden kendim bile çelebi aldım. bende zarardayım.

Ama gelin görün ki onay demişiz diye, ne sipek adamlığımız nede başka ithamları yemediğim kalmadı! El insaf !!!

Örnek olarak belirtmek isterimki,
    Ben çelebi yi 24,xx lerde takibe aldım. hisse 26,70 gördü. Eeee o zaman kimse hisse yükseldi diye teşekkür etmediği gibi (örnek olarak yazıyorum teşekkür vs gibi birşey beklediğimden değil) hisse tekrar 24 lere geri gelince, yok efendim onaycı nerde ? yok sipek adamımı acaba ? gibi ithamlar da bulunmak inanın insanın zoruna gidiyor.

Bende sizler gibi ky yım bu kurtlar sofrasında 3-5 kuruş arttırdığımız tasarrufumuzu değerlendirmekten başka hiçbir amacım yoktur olamazda!!!

İnanın böyle bir durumla karşılaştığım için çok üzgünüm... çünkü benim yazıma istinaden 24 lerden hisse alan olmuş bile olsa hala zararda değil çünkü hisse 24,xx li fiyatlarda!!!

Gördüğümüz muameleye bakarmısınız?

Alıntı Originally Posted by Dislekbill Yazıyı Oku

Hisse desteklerin altındaysa sövmedik adam bırakmazlar. patrona, ona buna.

Hisse dirençlerin üzerindeyse iyi yönde de denmedik bırakılmaz. bu borsa böyledir. Destek altında kötü konuşulur direnç üstünde iyi konuşulur. Bu her hissede böyledir.

Ama sürekli ağlanıyosa böyle borsacılık olmaz.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by Hisseci 16 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim sn Dislekbill,

Aynen dediğiniz gibi, kimseye ne al nede sat demişim. Kendimce yorum yapmışım sadece beni bağlar.

Kimse forumda yazılan yazıya göre hisse alırmı? Bence almaz almamalı !!!

Ben bu hisseyi takibe aldığımda 24,xx rakamlarda idi ve hisse gitti 26,70 gördü!!!

Kırdı diye 26,xx lerden kendim bile çelebi aldım. bende zarardayım.

Ama gelin görün ki onay demişiz diye, ne sipek adamlığımız nede başka ithamları yemediğim kalmadı! El insaf !!!

Örnek olarak belirtmek isterimki,
    Ben çelebi yi 24,xx lerde takibe aldım. hisse 26,70 gördü. Eeee o zaman kimse hisse yükseldi diye teşekkür etmediği gibi (örnek olarak yazıyorum teşekkür vs gibi birşey beklediğimden değil) hisse tekrar 24 lere geri gelince, yok efendim onaycı nerde ? yok sipek adamımı acaba ? gibi ithamlar da bulunmak inanın insanın zoruna gidiyor.

Bende sizler gibi ky yım bu kurtlar sofrasında 3-5 kuruş arttırdığımız tasarrufumuzu değerlendirmekten başka hiçbir amacım yoktur olamazda!!!

İnanın böyle bir durumla karşılaştığım için çok üzgünüm... çünkü benim yazıma istinaden 24 lerden hisse alan olmuş bile olsa hala zararda değil çünkü hisse 24,xx li fiyatlarda!!!

Gördüğümüz muameleye bakarmısınız?
    Ya alıp sattığından değil aslında.

oradaki serzeniş aslında şu. ' Bak gördünüzmü bu clebi öyle sizin düşündüğünüz gibi bir hisse değil bu, teknik çalışmaz vs vs' serzenişi.

Hani noldu sizidemi çarptı laf sokması. :D
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Onun için hisse topiclerine grafik paylaşmıcan abi.

Yada yorum yapmıcan.

Sonra böyle sıkıntılar çıkıyor malesef.

8. Sacrosanct dostum ne diyim insanlar çok değişik! hayır laf sokmaya sokuyor da, daha 2 gün önce cevap verdim bugün yine aynı kişi aynı lafı söylüyor! Sanki hisseyi düşüren benim! Veya şirket sahibiyim... Atıyorum 1 yıl sonra çelebi zirve görse o zaman böylemi düşünecek çok merak ediyorum.

Ama buradaki yatırımcılar şirket in son durumu hakkındaki serzenişlerinde çok haklı!!!

Sayfa 16/385 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •