İki saattir 10.05'ten Garan alımı için bekliyorum, vermiyorlar o fiyata.
![]()
dünkü pankart galatasaraya pahalıya patlar. Adam lider neye ayağa kalkıcak. Direk mesajın sahibi belli.
hadi pala
yine sıktın...
son yarım saat kala yukarı mı çekecen ne halt edeceksen bekliyoruz..?
güzel gündü ,çok olmasada alacağımızı aldık ABV...
emeği geçen herkese teşekkür ederim...
https://www.youtube.com/watch?v=aH12cbtEL6s
GÜL GÜZELİ
Elini son defa yanağıma koy ...
İstemiyorsan giderim giderim ...
Serin bir sonbahar akşamında söz ...
İsmini unutur silerim silerim...
Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...
Merhaba,
Bugün ne telefon, ne bilgisayar, ne de TV'den rakamları izlemedim.
Şimdi baktım, küçük bir realizasyon olmuş. O kadar önemli değil.
Devamı gelir de 131300 aşağı geçilirse bakarız.
Poz aynı, Şubat vade 37 kısa ile devam.
U100 93 bine gelene kadar dokunmam.
Ne zaman olursa artık.
(Bu arada deniz harika).
Bunlar iyi günlerimiz gibi. Kasım ayında neler olur, SP500 3.4 ya da 4 düzeltmesine başlar mı, başlarsa ortalık ne olur. Bu kış hareketli geçecek, bu kesin.
Bugünkü tahvil ihalesinin ayrıntıları geldi:
İhale öncesi yapılan 5 milyar 784,7 milyon TL ROT satışı
3 tahvil ihalesinde satış ise sadece 2 milyar 406,6 milyon TL oldu.
TOPLAM:8.191 milyar tl.
ROT satışı ne demektir:Hazine tarafından piyasa yapıcı bankalara ve ayrıca, kamu kurum ve kuruluşları da DİBS ihalelerine ROT ile katılabiliyor,fiyat vermeden teklif yapma hakkı veriliyor. Buna da rekabetçi olmayan teklif, ROT deniliyor.Sonuç, ihalenin ortalama fiyatından gerçekleşiyor.
Anlaşılan bu ihalede: kamu bankaları ,işsizlik fonu gibi kamu tarafından yönetilen kurumlar ve bazı piyasa yapıcı bankalar dışında talep faizlerin yükselmesine rağmen çok düşük olmuş,sadece 2.4 milyar tl'lik satış yapılabilmiş.
http://www.paraanaliz.com/2017/ekono...rclandi-17790/
Şimdi yarın yapılacak ihaleler daha önem kazanmış durumda,Hazine 2 gün yapılacak ihalelerde toplam 19.2 milyar tl borçlanmayı planlamıştı.
parası yetmeyenlerle parasi yetenlerin son yarim saat bir kavgasi olabilir belki. 132.250 üstünde kapatmasi zor gibi şuan için görünen ama bellide olmaz bu işler
ben şort kapattim ya ondan diyorum bu ihtimali![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri