Tan a kim güvenir
Tan a kim güvenir
Bugün hissenin tarihinde en büyük hacim oldu herhalde.
**Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
İHLGM yi uzun yıllar 0.70-0.90 arası alıp satmıştım. bazen 1 tl ye yaklaşır geri dönerdi. Temmuz ayı son haftasında hisse 0.90 üzerine yürüdü ve ordan 1 TL yi geçti. tam 1.02 iken bu hissede her zamanki yükselişin dışında değişik bir şey var dedim ama çözemedim. tam alacaktım hisse koptu gitti. malumunuz 2.96 yı gördü birkaç kez 2.90 lı seviyeleri test etti bedelli gelince aşağı saldı şu sıralar 2.17 civarı seyrediyor. İHLGM in 1 TL üzerine attığı ve ordan fişekleriği o yükselişinde gözden kaçırdığım ve nasıl olurda dikkatimden kaçtı dediğim şey İŞLEM HACMİ nin tarihindeki işlem hacimlerinden katbe kat fazla olması idi. Hisse 1 TL üzerine atarkende attıktan sonrada rekor seviyelerde işlem hacimleri yapmıştı ve ben bunu gözden kaçırdığım için cesaret edememiştim. EGCYO daki bu günkü işlem hacmini görünce içimden acaba demek geldi. Belki yarın 1 TL üzerine aynı işlem hacmi ile atarak tavana yapıştırabilir belkide 1 TL yi gösterip malda boşaltabilir. Yarın bu hissede d*****n koyruğunun kopacağı gün olarak düşünüyorum. Ya hissede bir beklenti var o satın alınıyor. Bu hisseyi 0.30 kuruşlardan beri bilirim. 0.30-60 hareketinde ve 0.34-0.82 hareketinde O zamanda iyi kar etmiştim. An itibariyle 0.88 tavan kapadı ve işlem hacmi rekor seviyede. Bakalım bundaki şapkadan hangi tavşan çıkacak. Yarın Ak koyun Kara koyun belli olur. Hissede pozisyon alacak arkadaşlar herşeyi göze almalı. Malum diğer hisselerde olduğu gibi bununda patronu baya bir acımasız. YARIN OLA HAYROLA
Bu arada bugün kim almış kim satmış gösterecek bir pasta paylaşan olursa sevinirim
Öncelikle merhaba,siz 0.30 lardan biliyorsunuz ama bu hissenin 2.03 gördüğü zamanı iyi hatırlarım.1 sene geriden geliyorsanız Tan cığı daha tanımıyorsunuz. Yarın taban da yapabilir tavan da..Tan bu ne yapacağı belli olmaz..Nasıl 2 tl lerden 0.28 lere bastıysa buradan da 8–10 tl lere basmayacağını kim bilebilirki...Elinde geçmişten hissesi olanlar ne kadar ,hangi fiyatı bekliyor çok merak ediyorum ki hala maliyetine gelmemiş ky ler vardır muhtemelen...
***Şahsi görüşlerim beni bağlar. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ,zarar edebilirsiniz.
Siz ve Sn Yigit Baran ın bu hissede en eskilerden olduğunu biliyorum. Ben bu hisseyi Aralık 2016 tarighinde takibe almıştım. birkaç kez girdim çıktım Allaha şükür kar ettim. Uzun süre 0.60 bandı üzerinde tutundu. Kap haberini görür görmez karanlık odaya girdiğinde 0.62 den daldım hisseye. Her hissede sizler gibi hissenin A dan Z ye herşeyini bilen yatırımcılar var ve ben bu kişilere her zaman saygı duymuşumdur. Ben şahsen bir hissede takılmam. Dibe yakın hisseleri bulur onları önce mali yapıları açısında eler takibe alırım. Geçen sene Aralık ayında 128 hisse tespit edip takibe aldım. Yaklaşık 110 tanesi Endeksin bu yükselişine de ayak uydurup %50-%600 arasında prmlerdi. Bu hisselerden biride EGCYO idi. Takip ettiğim tüm hisselerin form sayfalarını dolaşıp o hisselerin siz ve Sn Yiğit Baran gibi müdavimerinin yorumlarını dikkatle okurum. Beni hisseye çeken şey Kap a düşen %200 tahsisli haberi idi zaten haberi görür görmez daldım hisseye Allah a şükür %50 pirimlendi. Haberin çok önemli olduğunu ilk yükselişe geçtiği gün burd ayazmıştım. bazı arkadaşlarda sanırım elindeki malı kaptırmışlardı yükselmesin diye ver yansın karalıyorlardı. Ama onların yazdığı yorumlar o kadar etkili olmadı spek yapacağını yaptı. Ben yine söylüyorum 1 TL fiyattan %200 tahsisli olayı gerçekten doğru ve yapacakları birşey ise hisse yoluna devam edebilir Yok bu haber sadece yemleme amaçlı ise o zaman malı yedirir basar aşağı.
Sayin teranova54;
Nickinizin bir anlami var mi?bu hissede benden eski olan bildigin tek kisi sizsiniz.1.30 lu seviyelerden kayinbiladerime aldirmistim bu hisseyi 2 yil once.1.60 lari gormus ve dususe gecmisti.
Kayinbiladere hisseyi aldiran ben oldugum icin hisseleri bana virmanlamasini istedim ve zararini karsiladim.22 bin lot falan bisey vardi sanirim elinde.Benim mucadelem o zaman basladi hisseyle.0.30 dan almisligimda var tabi.Bekliyoruz iste .Kucuk yatirimcinin yapabilecegi tek sey.
Bu ara hissede olanlar ucuk hedefler vermemeli bence.Siz benden daha iyi bilirsiniz Tamcik hanimefendiyi.burdan alir yerin dibine goturur hic tereddut etmez.Cok can yakmistir.
Umarim bu kez bu gelen haberden geri adim atilmaz.Bu tur bir geri adim atilmasi durumunu hic dusunmek istemiyorum.
O zaman kocaman bir MasAllah'ı hakketti
1. Hele bir spk başvurusu gelsin
2. Hele bir 30 ekime kadar bilanco gelsin
3. Hele bir 7 aralik daki eglyo davasi gorulsun unutmayin seker:0 egeli :3
4. Hele bir tam aklındaki evlilikmi var ne var yumurtlasın sonrasıni bakariz
Bir sey bildigimiZden degil sadece malimizi artik tanidik![]()
Sevgiler
Yer İmleri