-
M20 grafikte 15 SMA üzerine çıkma potansiyeli var.
-
Evet, M20 grafikte 15 EMA üzerine bir kademe de olsa çıkıldı.
Satış geldi, 15 EMA üzerinde tutunamadık. Bu potansiyel devam etmektedir, ancak satış dolayısıyla 15 EMA altında kalırsak potansiyeli kaybetme riski var.
-
M20 de 15 SMA üzerinne çıkış potansiyeli korunuyor, fakat ilk denemede başarılı olamadık. Bunu da göz önüne alalım.
132.000 - 132.300 Bandı oluşuyor. 15 SMA üzerine çıkış potansiyeli korunduğundan 132.300 direncinin yukarıya kırılma şansını biraz daha fazla görüyorum.
Ancak bu garanti olamaz, çünkü poyansiyeli hareketi kaybetme riskimiz de var.
Toparlarsam nötr durumda oynanmaz. Biz pozisyon yaratmayacağız, böyle bir gücümüz yok, sadece yaratılmış pozisyonlarda giriş, çıkış yapacağız.
Kendimize pozisyon yaratmaya kalkarsak zararla otururuz.
-
Daha geniş bir bant oluştu. 131.800 - 132.300 Bandı.
-
Dünkü düşük açılışla birlikte M20 grafikte ana trend aşağıya dönmüş durumda.
Ana trendin yukarıya dönebilmesi 132.750 seviyesinin yukarıya geçilmesi gerekiyor.
-
15 SMA üzerinde kalma devam ediyor. Ana trend aşağıya doğru olduğundan sınırlı yükseliş beklentisi söz konusu. 132.750 ana direnç.
Tekrar 15 EMA altına dönüş potansiyeli doğarsa dikkate alacağım, şimdilik böyle bir risk var demekle yetiniyorum.
-
M20 grafikte 15 SMA altına dönüş potansiyeli var.
-
Nötr trend oluştu, 132.750 direnci güçlü, M20 grafikte ise 15 SMA ortalama değerinin altına geri dönüşte tereddütler oluştu. Bekle ve gör diyorum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri