Sayfa 952/1009 İlkİlk ... 4528529029429509519529539549621002 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 7,609 - 7,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. BİST'in en iyi balonu Aselsan, çok canlar yakacak. Bu filmi EGHOL ile gördüm.bu arada EGHOL ler hala duruyor.

2.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    Türkiye icin özün özü şudur :yasama, yürütme ve yargı, tam bağımsız ve tarafsızlıgını kaybettiği için her alanda (siyasi, ekonomik, toplumsal) çokta uzun olmayan bir süreçte parçalanıp dagilmasi kaçınılmazdır. Türkiye 'nin sorunları iktidar degisimi ile cozulebilecek, uzlaşı saglanabilecek eşiği gecmistir. sisteme dahil olmayan FİZİKİ DOLAR birikimi yapmak elzemdir. dolarda yükseliş kacinilmaz
    Yazılacak çok şey var ancak forum kuralları ve bayan olmanız sebebiyle kısa kesiyorum.
    Siz fiziki dolarınızı aldığınıza göre , yaşayacak bir vatanda henüz ayarlamadıysanız ayarlayın ve arkanıza bakmadan bir daha gelmemek üzere terkedin ülkeyi.
    Bizi de merak etmeyin bu ülke neler gördü gerçirdi sizin gibilerin daha bol olduğu dönemlerde dahil olmak üzere..
    Ve hepsinin üstesinden geldi ...

3.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Yazılacak çok şey var ancak forum kuralları ve bayan olmanız sebebiyle kısa kesiyorum.
    Siz fiziki dolarınızı aldığınıza göre , yaşayacak bir vatanda henüz ayarlamadıysanız ayarlayın ve arkanıza bakmadan bir daha gelmemek üzere terkedin ülkeyi.
    Bizi de merak etmeyin bu ülke neler gördü gerçirdi sizin gibilerin daha bol olduğu dönemlerde dahil olmak üzere..
    Ve hepsinin üstesinden geldi ...
    http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...iri-3-2060812/

bak herkes bir şeyler yazıyor
    Yılmaz Özdil'de olup biteni yazmış.
    sen de yaz..

Bu arada Londradan Gelen Bakan Bey ;ËœAltına dayalı tahvil mevduattan daha cazip"

Nuray BABACAN/ANKARA

http://www.hurriyet.com.tr/altina-da...cazip-40620500

Bu arada SHORTçuların tatlı günlerde özellikle sözde ekonomi kanalı Bloombergde her hafta bir müjde verilirdi, en güzeli

BİG MAC Hesabına göre

" Big Mac'e göre TL doların yarı değerinde "

masalıydı...

ne çabuk NOSTALJİ oldu (tühh bee...)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    Türkiye icin özün özü şudur :yasama, yürütme ve yargı, tam bağımsız ve tarafsızlıgını kaybettiği için her alanda (siyasi, ekonomik, toplumsal) çokta uzun olmayan bir süreçte parçalanıp dagilmasi kaçınılmazdır. Türkiye 'nin sorunları iktidar degisimi ile cozulebilecek, uzlaşı saglanabilecek eşiği gecmistir. sisteme dahil olmayan FİZİKİ DOLAR birikimi yapmak elzemdir. dolarda yükseliş kacinilmaz
    Dolar yatırımı falan tamam da gerekçesi olmadı...

Parçalanma ve dağılma falan...

Bu ülke batarsa gideceğimiz bir yer yok.

Niyetimiz de...

Yanlış banucan.

Çok yanlış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bilmem kaç tane darbe, kaç tane kriz, kaç tane doğal afet atlattık.

Yönetimden her zaman şikayet ettik.

Belki bu kadarını da görmedik ve umarım bir daha görmeyiz.

Tamam da.

Bu ülke bizim.

Canımızla bizim.

Çünkü canımız bizim.

Parçalanması ve dağılması gibi bir şeyin rüyası bile dayanılmaz.

Öyle bir şey için dolar alarak hazırlık yapmak için kısaca ifade etmeye çalıştığım duygusal bağların olmaması gerekir.

Benim var.

Bu başlıktakilerin de olduğuna adım gibi eminim.

Sürçü lisan olmuştur.

Öyle umuyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bilmem kaç tane darbe, kaç tane kriz, kaç tane doğal afet atlattık.

Yönetimden her zaman şikayet ettik.

Belki bu kadarını da görmedik ve umarım bir daha görmeyiz.

Tamam da.

Bu ülke bizim.

Canımızla bizim.

Çünkü canımız bizim.

Parçalanması ve dağılması gibi bir şeyin rüyası bile dayanılmaz.

Öyle bir şey için dolar alarak hazırlık yapmak için kısaca ifade etmeye çalıştığım duygusal bağların olmaması gerekir.

Benim var.

Bu başlıktakilerin de olduğuna adım gibi eminim.

Sürçü lisan olmuştur.

Öyle umuyorum.
    +1 kesinlikle katılıyorum. Bu ülke neler gördü geçirdi. Tekrar ayağa kaldıracağız.Tekrar iyi olacağız.
    Y.T.D.

Acı, gözyaşı, fakirlik bunların hepsini anlayabilirim..Fakat dağılma, parçalanma mümkünatı yok..olmaz, olamaz..

Bazıları buralarda çok endişeli iken Cizre, Sur vb. ayaklanma denemelerinde aynı şeyleri düşündüm ve yazdım..fazla uzatmadan aşağıda daha önce yazdığım hikaye-benzetmeyi affınıza sığınarak tekrar yazayım:

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Aklıma bir fıkra geldi..tekrar kaleme aldım..

Timur'un savaşta çok faydalı olan bir fili varmış..savaş bittiğinde Timur fili şehre salmış..dilediği gibi gezsin , dolaşsın kimse karışmasın diye de emir vermiş..tabi fil şehrin sokaklarında dolaşıyor..zaman zaman kırıp döküyormuş, ama kimse cesaret edip bir şeyler söyliyemiyormuş..neyse bir gün fil şehrin çarşısında dolaşırken içeride değerli eşyaların olduğu bir dükkana dalmış..başlamış hortumunu sallamaya..tabi dükkan sahibi ne yapacağını şaşırmış garibim, biliyor Timur'u.. fazla ses edemediği için file kısık bir sesle durmadan ''kışt kışt'' diyormuş..bunu dışarıdan geçmekte olan birisi görmüş ve dükkana yanaşmış..dükkan sahibinin hali malum, başlamış gülmeye ve eklemiş:

Yaw demiş senin ''kışt kışt'' dediğin fil ne top sesleri dinledi..senin ''kışt'' demenle mi korkup gidecek o?

O hesap, çok top sesi dinledi bu millet..bir şey olmaz..

Sayfa 952/1009 İlkİlk ... 4528529029429509519529539549621002 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •