Sayfa 966/1009 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 7,721 - 7,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    ABD eğer Zarrab'ı öttürürse,
    mental durumunu feci merak ediyorum...
    saray yavrularından
    jet tabakadan
    2 öğün kuş yemine
    elbet 3-5 tahta hasarı olmuştur

2. Şahsen bu çıkışın, erkenden erken seçim balonunu üfledikleri için olduğunu zannetmiştim ancak buna değinen olmamış.Henüz bunun fiyatlanmıyor olması dolara girecekler için iyi birşey ama eğer fiyatlanan buysa hızına yetişmek zor olur.Daha karpuz kesicez bu kadar hızlı yaşanıp bitmesin herşey.

3. Vakıfbank, önceden talimatlı olarak;100k usd civarı nakit ödemede bir problem yaratıyor mu? Bilgi verene şimdiden teşekürler...

Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Vakıfbank, önceden talimatlı olarak;100k usd civarı nakit ödemede bir problem yaratıyor mu? Bilgi verene şimdiden teşekürler...
    önceden talimatlı olunca hiç bir banka sorun çıkaramaz
    ülkede döviz krizi yoksa
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    önceden talimatlı olunca hiç bir banka sorun çıkaramaz
    ülkede döviz krizi yoksa
    Qnbfiskiyebank'a bir iki gün önceden talimat vermeme ve olur cevabı almama rağmen 2 kez (Aralık 2016 ve Şubat 2017'de) ödeme yapamadı 5 gün sonra verebilmişti (komik bir şekilde %3-4 yerine % 0.75 günlük faiz uygulamıştı). Bu günlerde nakit usd çekimlerinde sıkıntılar yaşanabileceğini öngörüyorum...

Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Qnbfiskiyebank'a bir iki gün önceden talimat vermeme ve olur cevabı almama rağmen 2 kez (Aralık 2016 ve Şubat 2017'de) ödeme yapamadı 5 gün sonra verebilmişti (komik bir şekilde %3-4 yerine % 0.75 günlük faiz uygulamıştı). Bu günlerde nakit usd çekimlerinde sıkıntılar yaşanabileceğini öngörüyorum...
    bddk ya birkere şikayet edin bir daha yapamazlar
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Genel müdürlüğe yazılı dilekçe yazın şubeden bir sıkıntı çıkaramazlar sonuçta önceden şubede Olmaz zaten çok işlek değil ise ayarlamaları gerekiyor

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

8.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Vakıfbank, önceden talimatlı olarak;100k usd civarı nakit ödemede bir problem yaratıyor mu? Bilgi verene şimdiden teşekürler...
    Vakıfbank önceden talimat vermeme rağmen 5 gün beni bekletti ve beni sinir ederek ödeme yaptı o günden beri kapısından içeri girmiyorum.Çok hantal bir işleyişi var memurlar devlette çalışıyoruz mantığında.

Sayfa 966/1009 İlkİlk ... 466866916956964965966967968976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •