Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 37/119 İlkİlk ... 2735363738394787 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 289 - 296 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

1.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    PİYASALAR PAHALIYKEN ALIN DEMEK mi YOKSA piyasalar Pahalıyken satın diye mi yorum yapmak mı pazarlamak bunun kararını okuyucu verecektir.
    Her koyun kendi bacağından asılır.
    ancak ben bunları söylerken Döviz aylık grafiklerde toplanıyor borsa ise aylıklarda satılıyordu.
    hadi Ekim ayında göremedik düşüşü Aylık bazda daha ŞUBAT 2018 e tam GRAFİKLERDE : " kasım aralık ocak şubat " 4 adet BAR var.

bakın STERLİN yüzde kaç getirmiş son 9 yılda?

####

####

Sterlin long derken siz neredeydiniz?
    ####

DENGE yatırım 3 ,3 tl ydi gizli değer analizime takıldı bastıkça bastılar toplamak için ne OLDu RALLİ

#####

EMKEL dedik
    EDıp dedik
    NTTur dedik
    yazdıklarımı konuşmayın HİÇ
    daha gerçekleşmemiş ancak gerçekleşme ihtimalleri %99 olan global krizleri olmayacak diye vatandaşa yutturmaya çalışın

insana bir dur demezler mi?

####
    FLAP dedik geçen yıl
    ANACM dedik
    KAREL dedik
    COMDO dedik
    ####
    ancak nerelerden döndürürler ne yaparlar o kısımlarda risk almam
    ben kısacıyım endeks hisselerinde ancak bu tür gelecek gördüklerimde uzuncuyum
    ####

ARENA halen favorim
    ITTFH ç.... sı ise beni zarara uğrattı ancak toplandı
    ####
    VKFGYO
    gelecek 10 yılın hisselerinden yıldız
    #####
    ECzacı ila.ç hep söyledim
    eczacıyt hep söyledim
    ne oldu?

geriye dönük bakın bakalım bunlar bidon hisseler değil

bidon hisse nedir biliyor musunuz GYO grubundan bir kaç hisse mesela veya spekülatif hareket gösterenler

her zaman işlemlerde yapmanız gereken hareketleri yazdım
    KÜÇÜK LOT lar çok işlemler günde 1000adet üstü emir yollamıyorsanız işlem yapmayın
    afedersiniz hisse
    10tl
    yüzde 1 artması için 10 kademe geçmesi gerekli gidipte 1 kademeden işlem yapılmaz
    10 kademeye her kademede 5 emir yollasanız zaten 50 emir yapar

####
    Dolar euro altın gelecek tahminlerimin arkasındayım nedenlerim açık piyasayı takip ediyorum
    ####
    Sn Ersoy yazdıklarını son 2 aydır devamlı okuyorum ben hiç borsadan anlamam portföyüm tek hisse sen ne yazdıysan ben hep tersini yaptım 2 ayda %30 kazandım saol sen yazmaya devam et hangi hissede olduğumu söylemiyeyim senden iyi yatırım danışmanı bulamazdım hemde bedava 😃😃😃

2. S.A. ERSOY BEY HAKLI vatandaşa yaranmak zor insanın içinde olacak başkaları için fedakarlık yapmak üstelik karşılıksız yapmak ayrı bir konu tabii,adamın grafiklerine hiç baktınız mı 162.mesajdaki 14 tane grafik atmış ve devam ettirmiyor grafikleri sayenizde. ne istiyorsunuz adamdan? ben DENGE de topladım bastıkça adam %100 bir haftada kazandım dinlemesini biliyorsanız birilerinin anlattıkları fayda eder.bilmiyorsanız rüzgar sizi süpürüp bitirir. Ersoy gibilerin yorumları bizleri koruyor ve endeksin bu kadar yükselmesinde büyük rol oynuyor biz bunları dinlemesek ve korku endeksi fırlamasa ülkemizde benim düşüncem şuan 70 000 xu100 endeksti. biz aldıkça basarlar-biz sattıkça alırlar. ersoyun yorumlarını okudukça bu gibi yorumlar alacağını söylemesinden belli zaten ne kadar dürüst adam olduğu.birilerini karalamak istiyorsanız her gün televizyonlarda gördüklerinizi karalayın cebinizden çalanları eleştirin ama onlar oyunlarını iyi oynayıp yine haklı taraf olurlar böyle insanlar ise bir süre sonra pes eder veya ettirilir . çok uzak değil üstten 162.mesajdan bu zamana bir okuyun 1 saat almaz. Ersoy gibiler sayesinde yükseldik. bu arada %30 ne ki? adamın her dediğini yapsanız sabırla şuan iki kez %100 kazandım.yani toplam 100tl 200 oldu 200 tl ise 400tl oldu COMDO 4 tl maliyet hadi bunu da ersoy söylemedi deyin? satıp Denge yine %100

3. ####
    Öncelikle Sitemi biraz tanıtayım :
    BUNUN adı BORÇLANDIKÇA BORÇLAN sistemi;yani sen alıyorsun senin satabilmen için senden sonra gelecek olanlarında borçlanması gerekli üstelik çok daha fazla
    diğer YANDAN,sistem sizlerin gelirlerinizi sabit bırakıyor veya çok az arttırıp arada sevindiriyor ancak çok sevinmeyin çünkü yıllık konut fiyat endeksinin altında maaşlar artıyorsa dolaylı olarak alım gücünüz düşüyor
    kısacası sen,senin çocukların BİR balonun içinde bu balon bir noktada patlamalı çünkü sistemi tasarlayanlarda para kazanmalı hemde hepsini
    kısacası kasa kazanmalı her zaman.

Bu sistem borsa da aynen geçerli değil işte birileri sizlere pazarlamalı siz almalısınız sonra aynı kişiler sizden almak için fiyatları KRİZ var deyip düşürmeli sizi bıktırmalı çünkü İNSAN asla kriz in en dip olduğu noktada giremez.

yani borsanın yükselmesi için güçlü olan tarafın tüm malı alıp bir noktayı kendisine ortalama seçip o noktaya kadar üstten ve alttan satması gerekli.
    ve ALICI kim tahmin edin?

Dolar dedim o kdar alın size 3,81tl
    sterlin dedim 4,3tl ydi şimdi 5tl
    euro dedim 4,1di şimdi 4,45tl

altın dedim nisandan bugüne ne oldu kaçınız aldınız ve hepsinin önleri açık yukarıları boş.

peki borsa? ekim grafiği BAR yeşil olsa dahi üstü kaç olabilir ki kaçtan döner veya hangi fiyattan bizim almamız için uğraşırlar.

4. ersoyu karalamaya çalışıyorsun

Alıntı Originally Posted by Yavuzadana0101 Yazıyı Oku
    Sn Ersoy yazdıklarını son 2 aydır devamlı okuyorum ben hiç borsadan anlamam portföyüm tek hisse sen ne yazdıysan ben hep tersini yaptım 2 ayda %30 kazandım saol sen yazmaya devam et hangi hissede olduğumu söylemiyeyim senden iyi yatırım danışmanı bulamazdım hemde bedava 😃😃😃
    kardeşim trolluk yapma dürüst insanlarla uğraşma başka kapıya git

5. doları çok erken aldım 360 dan senin yazını daha önce bulsaydım doları alacağım yer ayı tuzağına yakın biyer olcaktı 4 ayım boşa gitti ama sayende tecrübe kazanıyorum

6.  Alıntı Originally Posted by ekrem uzun Yazıyı Oku
    kardeşim trolluk yapma dürüst insanlarla uğraşma başka kapıya git
    Ekimmi 79000 mu olur olur. Bunu diyen agaya can gurban walla bir zamanlar bir arkadaş vardı geçen sene bu zamanlar yazar çizerdi endex 9999 olacak dedi.oldumu evt oldu çokta güzel oldu. Kimiside dolar uçtu roketledi nereye uçtu son 9 aydır dolar alan hala zararda sn Ersoy’da yazıyor işte saygı duyarım ama gene bildiğimi okurum

7. çk shtkar var

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    şu pazarlama meselesine takıldım açıkçası ???

pozisyon short ya da long olarak ayrılamaz.. pozisyon pozisyondur !!

ve burada bir pazarlamadan söz ediliyorsa bu topic altında "short" pozisyonun [hisse bazli piyasalar ve turevleri icin] pazarlaması yapılıyor bence.

Daha doğrusu endeks ve turevleri short, doviz icin long olmak uzere krizi pazarliyorsunuz insanlara burada.

yığılmış bir yığın grafik birde logaritmik olunca daha anlamlı oluyor havası eşliğinde youtube ve medya'dan gizli hikayeden referanslar ile bunlar yapılıyor.

hayır kriz olabilir mi olabilir, piyasalar düsebilir mi dusebilir ama bu neyin kehaneti, neyin hırsı??? insanlarin goruslerini aşağılamakta neyin nesi (hisse tasiyan ya da long pozisyon alanları) tutturulmus bir pazarlamaci diye gidiyor. dedigim gibi bir pazarlama varsa bu topicte [emoji4]

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
    ersoy gibi dürüst biriyle uğraşıp trolluk yapmasanız olmaz

8. bi trol daha

Sayfa 37/119 İlkİlk ... 2735363738394787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •