Sayfa 200/1013 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Fed parasal gevsemeyi kesti uzerine faiz arttiriyor..euro hala parasal gevsemede bunu arttırmasi ihtimali var ve euro dolar dan daha iyi performansa sahip tl bazinda..ilerde euro da sikilastirma baslayacak..cok daha hizli gider euro. Bu hafta o denli fed sisirmesi abartmasi bile dolari goplarda tutamadi.dikkat derim..dolar tl artik sadece referandum erken secim kriz vsgiboi gelismelere bakar.yoksa fedi faizi 5-6 yapma durumu yok

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Tl gore dolar mi euro mu dersek euro cok daha iyi bir tercih..4 yildir dolar tum fed sisirmesiyle buna karsi euro siyasi olumsuzluklarina ragmen euro tl cok daha iyi performans gösteriyor. Dolar fed isi bitti artik bundan dahasi yok. Sadece yurtici gelismelerle yukselir..3-4 faiz arttirimi hepsi fiyatlarda. Euro sikilastirmaya baslarsa dolar yaya kalir yaninda.euronun tek derdi siyasi sorunlari..gercek bu fiyatlarda onu gosteriyor

Avrupadaki Güney ülkeleri borç batağında..
    Yamalı bohça gibi..!!
    Euro'nun pili bitik..
    Dünya'yı yöneten para babaları bunlar..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Fed parasal gevsemeyi kesti uzerine faiz arttiriyor..euro hala parasal gevsemede bunu arttırmasi ihtimali var ve euro dolar dan daha iyi performansa sahip tl bazinda..ilerde euro da sikilastirma baslayacak..cok daha hizli gider euro. Bu hafta o denli fed sisirmesi abartmasi bile dolari goplarda tutamadi.dikkat derim..dolar tl artik sadece referandum erken secim kriz vsgiboi gelismelere bakar.yoksa fedi faizi 5-6 yapma durumu yok
    Euro da sıkılaşma amerikanınki kadar kolay bir iş değil. Kısa ve orta vadede de olabilecek bir iş değil. İtalya'nın 2 trilyon euro ve yunanistanın 350 milyar euro borcu şu anki gevşek ortamda dahi zar zor tutuluyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Euro hiç bir halt yiyemez.

Dağılıp gidecekler. Hiç bir halt üretmeyip sürekli borç ile yaşayan Yunanistan vb ülkeler de Euro kullanıyor, Almanya/Fransa gibi devler de Euro kullanıyor.

Bu şekilde yürümesi mümkün değil.

Geçen birisi yazmıştı, Euro dağılacak sonra herkes ellerindeki Euro'ları dağılan ülkelerden istediğinin para birimine çevirecek diye.
    İşte asıl vurgun o zaman olacak. Yine bir miktar bulundurmakta fayda var.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    44 yılın özetini adam 5 satıra sığdırmış,
    1,87 den 0.70 e düşen 1,60 dan 0.80 e neden düşmesin bence güzel bir bakış açısı
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Danimarka kronu, Euroya sabit: 1 euro = 7,441 DKK'ya eşit.

İsveç kronu ve Norveç kronu, 2012 yılından beri yavaş da olsa EUR'ya karşı değer kaybediyor.

Bir tek İzlanda kronu kendi krizinden çıktığından beri iyi gidiyor.
    Evet onu biliyorum Norveç kronu düşünüyorum ama efektif nereden onu bulabilirim bilmiyorum .

Bana dolar ve Euro bazında da cazip geliyor .

İnceleme aşamasındayım

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Sayfa 200/1013 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •