Sayfa 201/1013 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bosporos....
    Demek istedigim euro bitik dolar n güçlü halde bile euro tl ye gore daha iyi gidiyor..hafta baslangici euro 3.90 civari kapanisi 3.98
    Dolar hafta acilisi 3.70 civari kapanisi 3.72 civaei...
    Dolar icin bu kdr olumlu olabileccek hafya da bile nal topladi yine euro ua karsi.
    Neden dolar alayim euro cok daha iyi..

Dünyadaki Finans ve ekonomi Sİstemi..!!!
    Yani tulumba nasıl çalışır..!!!Bunu öğrenen..!!!
    Kimin kime hizmet ettiğini ???net bir şekilde görür..!!
    Borç alan sürekli bir yerlerden emir alır..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Tl gore dolar mi euro mu dersek euro cok daha iyi bir tercih..4 yildir dolar tum fed sisirmesiyle buna karsi euro siyasi olumsuzluklarina ragmen euro tl cok daha iyi performans gösteriyor. Dolar fed isi bitti artik bundan dahasi yok. Sadece yurtici gelismelerle yukselir..3-4 faiz arttirimi hepsi fiyatlarda. Euro sikilastirmaya baslarsa dolar yaya kalir yaninda.euronun tek derdi siyasi sorunlari..gercek bu fiyatlarda onu gosteriyor

3-4 faiz artırımı fiyatların içindeymiş, peh

amerikan 10 yıllıklar %3'ün üstüne çıkınca göreceğiz bakalım kim neyin içindeymiş..?

4. O kadar fed baskan yard. Konusup sisirdi haftaya fed top. Var faiz arttirimi hatta 4.bile masada. Bugun harika güçlü veri gelmis..haftanin kapanisinda batik goplar dolara karsi sov yapiyor. Duser demiyorum ama eski dolar degil bu net.doygunluk var bariz

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Evet onu biliyorum Norveç kronu düşünüyorum ama efektif nereden onu bulabilirim bilmiyorum .

Bana dolar ve Euro bazında da cazip geliyor .

İnceleme aşamasındayım

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Norveç çok güçlü bir ekonomi. Avrupa'nın İsviçre ile beraber yıkılmaz kaleleri. Ancak düşen petrol fiyatları sonrası ekonomilerini canlandırmak için faizleri dibe çektiler, bu da parasının güçlenmesine engel oluyor.

TEB ve Denizbank efektifte çok iyidir, İstanbul'daysanız rahat bulursunuz. Sadece birkaç gün beklemeniz gerekebilir. Düşük miktar için Kapalıçarşı da bir alternatif.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

6. Ulke tam anlamiyla her haliyle bitik dolarda bir iki yila 7-8 rakamları gorursem asla sasirmam. Bu beklentime ragmen dolari eski gucunde gormuyorum bu aralar. Dolar icin kritik tek sey 16 nisan.. fed mevzusu artik doyuma ulasti gibi.
    Dolari gol makinasi diye aldik camasir makinasi cikti

Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Norveç çok güçlü bir ekonomi. Avrupa'nın İsviçre ile beraber yıkılmaz kaleleri. Ancak düşen petrol fiyatları sonrası ekonomilerini canlandırmak için faizleri dibe çektiler, bu da parasının güçlenmesine engel oluyor.

TEB ve Denizbank efektifte çok iyidir, İstanbul'daysanız rahat bulursunuz. Sadece birkaç gün beklemeniz gerekebilir. Düşük miktar için Kapalıçarşı da bir alternatif.
    Norveç devlet varlık fonunun batırtıgı paralarıda dikkate almakta fayda var..!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. 1.30'lu, ondan öncesinde 1.50'li rakamlardan 1.04 lere kadar inen (ya da çıkan) dolar mı çamaşır makinesi? Dolardan nasıl bir beklenti içindesiniz bilmiyorum ama öyle 1 günde zengin yapacak yatırım arıyorsanız bence piyango bileti alın.

Dolar son 2-3 yılda hem euro'nun hem pound'un üzerine benzini döküp kibriti çaktı. Daha hala daa

Sayfa 201/1013 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •