####
Öncelikle Sitemi biraz tanıtayım :
BUNUN adı BORÇLANDIKÇA BORÇLAN sistemi;yani sen alıyorsun senin satabilmen için senden sonra gelecek olanlarında borçlanması gerekli üstelik çok daha fazla
diğer YANDAN,sistem sizlerin gelirlerinizi sabit bırakıyor veya çok az arttırıp arada sevindiriyor ancak çok sevinmeyin çünkü yıllık konut fiyat endeksinin altında maaşlar artıyorsa dolaylı olarak alım gücünüz düşüyor
kısacası sen,senin çocukların BİR balonun içinde bu balon bir noktada patlamalı çünkü sistemi tasarlayanlarda para kazanmalı hemde hepsini
kısacası kasa kazanmalı her zaman.

Bu sistem borsa da aynen geçerli değil işte birileri sizlere pazarlamalı siz almalısınız sonra aynı kişiler sizden almak için fiyatları KRİZ var deyip düşürmeli sizi bıktırmalı çünkü İNSAN asla kriz in en dip olduğu noktada giremez.

yani borsanın yükselmesi için güçlü olan tarafın tüm malı alıp bir noktayı kendisine ortalama seçip o noktaya kadar üstten ve alttan satması gerekli.
ve ALICI kim tahmin edin?

Dolar dedim o kdar alın size 3,81tl
sterlin dedim 4,3tl ydi şimdi 5tl
euro dedim 4,1di şimdi 4,45tl

altın dedim nisandan bugüne ne oldu kaçınız aldınız ve hepsinin önleri açık yukarıları boş.

peki borsa? ekim grafiği BAR yeşil olsa dahi üstü kaç olabilir ki kaçtan döner veya hangi fiyattan bizim almamız için uğraşırlar.