Haftalık grafikte 3.75 in altında kapatması hiç iyi olmadı.İgne bar oluştu.Bence bu formasyonun hedefi eski 3.55 dibinin altıdır.Full dolar pozisyonundan daha aşağıdan girmek üzere çıktım.
https://invst.ly/3fcyi
Haftalık grafikte 3.75 in altında kapatması hiç iyi olmadı.İgne bar oluştu.Bence bu formasyonun hedefi eski 3.55 dibinin altıdır.Full dolar pozisyonundan daha aşağıdan girmek üzere çıktım.
https://invst.ly/3fcyi
Hollanda Dışişleri bakanin ucaginin inis iznini iptal etmis son dakika.
Adamlar bakanini ulkeye sokmuyor utanilasi bir durum.
İşte bu yuzden tl deger kazanmaz. Bu kafa oldukca.
Yandas olmayan.anlayabilen icin utanc duyulasi bir olay ama bunuda bati bizi kiskaniyor diye gecistiririler![]()
Hollandali turist dovsek taksimde.
Adam olurlar mi !!
Korkunc seyler yapariz bu turuncu kafalara.
Mesela kazak satmayiz.
Veya kabuklu yemis satmayiz.
Cekirdeksiz kalirlar.
Bole surunurlerr..
Don , evet don vermeyiz.
Insan dusunur.
Turkiye bir kesse bunlari ne olur diye.
http://i.hizliresim.com/7qX8bN.png
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normal vatandasim. Gecen ay batuma kafa dagitmaya gideyim dedim..giris cikisin vize pasaport istemedigi bir yer herkes biliyordur.
O kadar zorluk cikardilar ki ulkenizde karisiklik var vs diye almadilar o gun. Utandim sıkıldım kizdim.
Normal vatandasim ben...yahu sen koskoca bakansin..ulkeye sokmuyorlar..muazzam utaniladi bir olay
Artık mizah dergisi almıyorum...
Bizim siyasilerin durumu beni yeteri kadar güldürüyor...
Hollandaya yaptırım uygulayacakmışız...
Sebep; düğün salonuna gidip siyası propaganda yapamamış beyefendi...
Ne yapacak acaba çok merak ettim..
Açıklasa da biraz daha gülsek..
Paramızın değerini korumak saygın politikacılar...saygın insanlarla olur...
Bu gidişle daha çok sürünürüz...
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
sürü psikolojisine inandığım için cevabım evet
Ecevit döneminde adam öldü ölecek hastanenin penceresinden adamın elini bir hemşire sallarken koştum dolar aldım bu hatayı yaptım aylar geçti dolar gitmiyordu hatta düşüyordu kafayı yedim diyebilirim bu mantık dışı ve imkansızdı ortalık yangın yeri ve kaos dolara talep yoktu belki dedim belki az sabret ve bunu kabullenmediğim için pozu korudum dolar maliyetim 600,000 tl ( eski para ) borsa tarafı çok dalgalı bazen iniyor bazen çıkıyordu dolar tarafında hiç talep yoktu meğerse o vakit %60 olan faiz 100-300-500-1000-3000 en son 17.000 i görmüş faiz 17,0000 iken dolardan %10 zarardayımm ve çıkamıyorum 540,000 civarı sonra 500,000 oldu ve sabah Ecevit saat 10 da çıkıp doları devüle etti 1,000,000 oldu ben ne yaptım tam dipte 500,000 iken sattım bu bana iyi ders oldu yani hiç önemsemediğim faiz denen ne olduğunu bilmediğim şey beni mat etti kısaca battım o vakit kredi ile araba almıştım %60 faiz ile banka bana %3000 faiz çıkarttı alahtan son 2 taksitti açıkcası aklıma ve beynime güvenmemin ve kendi aklımın benim en büyük düşmanım olduğuna sonraları anladım aklım ve mantığım ne derse tersine poz almayı kendime prensip edindim ben asla 2,70 e pike düşer demiyorum 3,60 olur gider 3,80 olur 3,50 olur gider 3,70 olur sonra 3,30 olur 3,50 olur 3,00 olur 3,40 olur sonra 2,80 2,70 olur bu desteklerden gelen tepkiler biraz umut verir burdan kesin dönüyor bu sefer dönecek izlenimi verir az daha dayan der, bunlar işin tuzu biberi der, yaşamayan para piyasalarında batmayan bu duyguları bilemez
Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
duhul: eylül 2012
Yer İmleri