.
€ / $ paritesi 2017 sonu itibariyle 1.10 olabilir mi ?
.
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
En son 3.60'dan şortlamıştı değil mi?..neyse ona göre bu çıkış yabancıların faiz isteğinden doğmuştur..faiz artarsa dolar düşer diye düşünüyordur..doğruda olabilir hani, belki buralardan tekrar şort açar..ancak ben Sn. Gund'ı anlayamadım esas..doların 2000'lerden sonraki trendine geri döneceğini sanıyordu..haznenin dolduğunu nedense fark edemedi..
![]()
Son düzenleme : enki; 26-10-2017 saat: 23:42.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Kasımpaşa'dan apaçi Selim'in selamı var desek? Doların ateşi düşer belki...
Daha önce alım düşünenlerin durumunu en iyi şekilde anlattığı için affınıza sığınarak aynı videoyu tekrar paylaşıyorum.İstenmeyen tüyler şef hakkında en son bu özlü sözü söyledikleri zaman benim dolardan çıkış zamanımdır.Doların çıkışının spekülatif olduğu açıklamasına da katılıyorum
Yer İmleri