Sayfa 128/637 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Biz simdi 1.485 TL. emekli ayligi aliyoruz, bunu dusecekmiyiz ?
    Bunu giderimizden indirecegiz.

Yani biriktirmek zorunda oldugumuz asset miktari azalacak.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Emeklilik anlamında yurtdisından gayrimenkul edinip kiraya vermek hakkında fikri veya bilgilsi olan var mı. Bazı ulkelerde kira carpanının bir hayli dusuk olduğundan bahsediliyor bazı haberlerde....

3. Herkese selamlar, saygılar, çok güzel topik baştan itibaren okumaya başladım. Ben de 40 yaşını devirmiş emeklilik planları yapan bir acemi bir yatırımcıyım, hisse senedi yatırımı ile 4 sene önce tanışıp bundan 2 sene önce zirveden THY alan ve uzun vadeci olan küçük yatırımcıydım. Sonra hisseye güvenip maliyet düşürerek bu yıl THY bana mütevazi bir ev alma imkanı sundu, hülasa arkadaşların dediği gibi temeli sağlam hisseyi ucuz iken yakalamak ve sabırla beklemek insana güzel netice veriyor. Nacizane tecrübemi paylaşmak istedim, herkese hürmetler..

E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mx_61 Yazıyı Oku
    Herkese selamlar, saygılar, çok güzel topik baştan itibaren okumaya başladım. Ben de 40 yaşını devirmiş emeklilik planları yapan bir acemi bir yatırımcıyım, hisse senedi yatırımı ile 4 sene önce tanışıp bundan 2 sene önce zirveden THY alan ve uzun vadeci olan küçük yatırımcıydım. Sonra hisseye güvenip maliyet düşürerek bu yıl THY bana mütevazi bir ev alma imkanı sundu, hülasa arkadaşların dediği gibi temeli sağlam hisseyi ucuz iken yakalamak ve sabırla beklemek insana güzel netice veriyor. Nacizane tecrübemi paylaşmak istedim, herkese hürmetler..

Günaydın
    THY satıp ev mi alacaksınız?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    ucuz hisse adei borsada epey azaldı. ancak yaptıgım bir çalışmayla halen oldukça ucuz olan bir kaç hisse tepit ettim
    işfinansal kiralama
    lider faktoring
    nugyo
    akenerji
    ayen enerji
    thy
    halkbank
    "en önemlisi fiyatı. Ucuz değilse hiç birinin önemi yok" kriteri ciddi bir değerleme çalışması gerektirir. Bir hissenin ucuzluğunu nasıl buluyorsunuz?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by tigris Yazıyı Oku
    Arkadaşlar pagyo inceleyen veya uv alan varmı teşekürler
    Bende var hisse senedi yatırımından ziyade gayrimenkul yatırımı olarak değerlendiriyorum ve salt kira getirisine odaklanmış durumdayım fiyatı ile ilgilenmiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Günaydın
    THY satıp ev mi alacaksınız?
    Günaydın, evi aldım.

8. Paragaranti yenilenmiş. Fiyat arşivi kaldırılmış.

Sayfa 128/637 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •