Sayfa 39/1001 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Haddim değil ama yinede yazayım..objektif olmaya çalışmayın..kendiniz olun..bu yeter..
    yatırım kararları kendi siyasi veya dini görüşümüzden etkileniyorsa akıllı parayı anlayamayız. dolar çıktı veya indi diye bayram edip saçmalamamak, ahkam kesmemek gerekli.
    çıkarken de inerken de kazanmak önemli. siyasi görüşünüzü başka platformda beyan etmek en iyisi paranın dini de partisi de olmaz, olamaz. para getiriye bakar. yoksa üniversiteler kaçıncı sıraya düşmüş, şuymuş buymuş yeri burası değil.

2.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    haydaa.. benim yazı niye uçuruldu yahu. o kadar da uğraşmıştım. yazık.
    ben de akıl sır erdiremiyorum. dolar, kutlama mesajları olmalı. ama diğerleri çöplük. şu yazdıklarım bile gerekmese çöp. sizin yazdıklarının konudan bağımsız olmuyor.

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    özelden yaz dostum ben okurum.

4.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Doların 3.9x lardan 3.38'e yavaş yavaş düşüşünü 9 ay seyretmiş biri olarak; Alım yapmayı düşünen arkadaşlar tekrar tekrar düşünün. Doların yine düşüyormuş gibi yapmadan, çaktırmadan düşeceğini söylüyor lar. 3.50-3.40 arasına. Zarar etmeyin üzülmeyin. En azından ful alım yapmayın. Parça parça alın bir parçayı da 3.4x-3.5x arasına saklayın. Sonrasında 4.xx ler deniyor. Ben tekniğe inananlardanım. Tavsiye gibi oldu oldu ama yine YTD ) diyelim. Hayırlı kazançlar
    ben 3.40'a düzeltme olacağını düşünmüyorum max 3.60 olur. o da vize olayı ve powell'a bakar. yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    özelden yaz dostum ben okurum.
    bana da gönderebilirsiniz. saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    Okudum. Yıldıza gidene kadar Yok olmuş. Borcum olsun. Yazı da 10 nr [emoji106]

7.  Alıntı Originally Posted by MrK Yazıyı Oku
    Ya Amerika ile barışık bir hükümet kuracağız ya da anamız ağlayacak.

Steve Bannon: Turkey is more Dangerous than Iran

https://aawsat.com/english/home/arti...dangerous-iran
    güzel bir yazı teşekkürler. bize böyle şeyler lazım. dışarısı bizi nasıl görüyor anlamalıyız.

dün benim hamal diye yazan arkadaşa yazdıklarım silinirken onun hamallık muhabbeti yaptığı yazılar durmuştu bugün hepsi silinmiş
    umarım doalr paçavradır taşıyanda hammaldır diye bir başlık açıp
    zeka fışkıran yorumlarını orada yaparda
    neyse.....
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 39/1001 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz