Sayfa 141/623 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1.  Alıntı Originally Posted by KAYIP BORSACI Yazıyı Oku
    Sayın Üstad, çizimlerin bir harika. Ama bu kadar süründürmeye bu sene sonunda 1 yetmez, biz 2 leri, 3 leri hasyal ediyoruz.
    Kasım ayı beklentim Temmuz beklentim ile aynı. Ortanca beyaz kuğunun oluşumu son 2 aydır devam ediyor. Kasım ayı hareketli bir ay olur, kuğunun boynunun bütünüyle belirginleşmesini bekliyorum. Yılın son ayının ortasına kadar kuğunun baş seviyesine ulaşılır. Bunun da geçmiş analizlerimle de paralel 1,2x seviyeleri olacağını tahmin ediyorum. Yılı, düzeltme sürecinin içerisinde kapatırız, yıl kapanışına doğru ortanca beyaz kuğunun gagasına doğru (1,05 - 0,95 aralığı) ineriz gibi düşünüyorum.

Sizin beklentinize gelince, o beklenti bende 2018 'in 2. yarısında BÜYÜK BEYAZ KUĞU 'nun grafikte zuhur edilmesi ile gerçekleşecek gibi geliyor...!!!
    Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
    YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ...! YÜKSEK RİSK İÇERİR...!

2.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku
    Kasım ayı beklentim Temmuz beklentim ile aynı. Ortanca beyaz kuğunun oluşumu son 2 aydır devam ediyor. Kasım ayı hareketli bir ay olur, kuğunun boynunun bütünüyle belirginleşmesini bekliyorum. Yılın son ayının ortasına kadar kuğunun baş seviyesine ulaşılır. Bunun da geçmiş analizlerimle de paralel 1,2x seviyeleri olacağını tahmin ediyorum. Yılı, düzeltme sürecinin içerisinde kapatırız, yıl kapanışına doğru ortanca beyaz kuğunun gagasına doğru (1,05 - 0,95 aralığı) ineriz gibi düşünüyorum.

Sizin beklentinize gelince, o beklenti bende 2018 'in 2. yarısında BÜYÜK BEYAZ KUĞU 'nun grafikte zuhur edilmesi ile gerçekleşecek gibi geliyor...!!!
    Valla o kuğu gelsin de artık mangalda kuğu yiyelim

3.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Valla o kuğu gelsin de artık mangalda kuğu yiyelim
    Valla o büyük beyaz kuğunun mangalı da Guinness Rekorlar Kitabının kapağını açar kanımca...!
    Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
    YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ...! YÜKSEK RİSK İÇERİR...!

4.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku
    Valla o büyük beyaz kuğunun mangalı da Guinness Rekorlar Kitabının kapağını açar kanımca...!
    Kuğunun üzerine İhlas yazacağım

5. Teknik meknik ile fazla kandirmayiniz kendinizi hele bistte, herkes cakal, tatmin edici kar yaptiysaniz ayrilacaksin ben boyle yaparim. Hayirli kazanclar ytd

6. 11.14 te 600 bin lot 0.62 den kim verdi? Spek mi ky mi? Ytd

7. 2 Buçuk milyon lot alış yazdığı kademeyi 40 bin lotla indiyor. Bu gösteriyor ki kendilerinden başka kimse dokunmuyor artık....

Sayfa 141/623 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •