-

Originally Posted by
shorts
gönderdim

)
hahaha troll bozuntusuna sağlam kapak olmuş.
-

Originally Posted by
Happy
yatırım kararları kendi siyasi veya dini görüşümüzden etkileniyorsa akıllı parayı anlayamayız. dolar çıktı veya indi diye bayram edip saçmalamamak, ahkam kesmemek gerekli.
çıkarken de inerken de kazanmak önemli. siyasi görüşünüzü başka platformda beyan etmek en iyisi paranın dini de partisi de olmaz, olamaz. para getiriye bakar. yoksa üniversiteler kaçıncı sıraya düşmüş, şuymuş buymuş yeri burası değil.
Bunları buradaki herkes biliyor..benim kastım bu değildi..neyse, anladığınızı düşünüyorum..
Üniversitelerin kaçıncı sıraya düştüğü asasen çok önemli bir mevzudur..Örneğin kronik cari açığın sıcak para ile finanse edilmesi ile üniversitelerin alt sıraya düşmüş olmaları bence birbiriyle alakalı konulardır..
Size iyi akşamlar dilerim..
-

Originally Posted by
enki
Bunları buradaki herkes biliyor..benim kastım bu değildi..neyse, anladığını düşünüyorum..
Üniversitelerin kaçıncı sıraya düştüğü asasen çok önemli bir mevzudur..Örneğin kronik cari açığın sıcak para ile finanse edilmesi ile üniversitelerin alt sıraya düşmüş olmaları bence birbiriyle alakalı konulardır..
Size iyi akşamlar dilerim..
merhaba,
yeri burası değil işte. eğitim büyüme konusu. başka topikde tartışalım. burada dolardan para kazanalım. eğitimin etkisi en az 20 yıl sonra belli olur. bizim için çok uzun bir süre.
saygılar, güzel akşamlar.
-

Originally Posted by
ayhan53
o zaman buraya gelipte dolar taşımak hamallık aptallıklarını yapma
git kront topiğine orada anılarını anlat
burası dolar topiği
daha geçen gün bunun grafik mi nedir troll dostu USD cilere AHMAK dedi,umarım uzaklaştırma almıştır ortalarda gözükmüyor. işte bunlara inat USD ye davam...
-
Burada, ötedenberi her şeyi tartışıyoruz...
Buranın formatından rahatsız olanlar uygun başlıkta buluşabilirler.
Zırtpırt bir de buraya hiza vermeyin...
-
-
daha önce dolar bu düşer de çıkar da topiği açanlar da vardı. onları unutmayın. topik dolarda yükseliş. ayar veren de bellidir taa öteden beri. diyecek bir şey yok. dolarla ilgili olmayan çöpleri şikayet edelim gitsin.
-
Bak bunda haklısın.
Tüm yazılarını birisi alsın değerlendirsin.
Neredeyse çoğu selam kelam. ona buna boncuk dağıtımı...
Akademisyen kadın kontenjanından sempati ile idare etmektesin.
Bırak bu başlığa hiza vermeyi.
İşine bak derim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri