Sayfa 41/1001 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 321 - 328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    gönderdim )
    hahaha troll bozuntusuna sağlam kapak olmuş.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    yatırım kararları kendi siyasi veya dini görüşümüzden etkileniyorsa akıllı parayı anlayamayız. dolar çıktı veya indi diye bayram edip saçmalamamak, ahkam kesmemek gerekli.
    çıkarken de inerken de kazanmak önemli. siyasi görüşünüzü başka platformda beyan etmek en iyisi paranın dini de partisi de olmaz, olamaz. para getiriye bakar. yoksa üniversiteler kaçıncı sıraya düşmüş, şuymuş buymuş yeri burası değil.
    Bunları buradaki herkes biliyor..benim kastım bu değildi..neyse, anladığınızı düşünüyorum..

Üniversitelerin kaçıncı sıraya düştüğü asasen çok önemli bir mevzudur..Örneğin kronik cari açığın sıcak para ile finanse edilmesi ile üniversitelerin alt sıraya düşmüş olmaları bence birbiriyle alakalı konulardır..

Size iyi akşamlar dilerim..

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bunları buradaki herkes biliyor..benim kastım bu değildi..neyse, anladığını düşünüyorum..

Üniversitelerin kaçıncı sıraya düştüğü asasen çok önemli bir mevzudur..Örneğin kronik cari açığın sıcak para ile finanse edilmesi ile üniversitelerin alt sıraya düşmüş olmaları bence birbiriyle alakalı konulardır..

Size iyi akşamlar dilerim..
    merhaba,
    yeri burası değil işte. eğitim büyüme konusu. başka topikde tartışalım. burada dolardan para kazanalım. eğitimin etkisi en az 20 yıl sonra belli olur. bizim için çok uzun bir süre.
    saygılar, güzel akşamlar.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o zaman buraya gelipte dolar taşımak hamallık aptallıklarını yapma
    git kront topiğine orada anılarını anlat
    burası dolar topiği
    daha geçen gün bunun grafik mi nedir troll dostu USD cilere AHMAK dedi,umarım uzaklaştırma almıştır ortalarda gözükmüyor. işte bunlara inat USD ye davam...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Burada, ötedenberi her şeyi tartışıyoruz...

Buranın formatından rahatsız olanlar uygun başlıkta buluşabilirler.

Zırtpırt bir de buraya hiza vermeyin...

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    merhaba,
    yeri burası değil işte. eğitim büyüme konusu. başka topikde tartışalım. burada dolardan para kazanalım. eğitimin etkisi en az 20 yıl sonra belli olur. bizim için çok uzun bir süre.
    saygılar, güzel akşamlar.
    Yooo o kadar uzun boylu değil..üniversitelerin gerilemesi ile dolar kuru arasında ters korelasyon var..

Buradaki teknikçiler belki grafiğine el atarlar..

Sizede güzel akşamlar..

7. daha önce dolar bu düşer de çıkar da topiği açanlar da vardı. onları unutmayın. topik dolarda yükseliş. ayar veren de bellidir taa öteden beri. diyecek bir şey yok. dolarla ilgili olmayan çöpleri şikayet edelim gitsin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bak bunda haklısın.

Tüm yazılarını birisi alsın değerlendirsin.

Neredeyse çoğu selam kelam. ona buna boncuk dağıtımı...

Akademisyen kadın kontenjanından sempati ile idare etmektesin.

Bırak bu başlığa hiza vermeyi.

İşine bak derim.

Sayfa 41/1001 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •