Öyle bir tribün marþý vardý 1,2,3 gol yetmez 4,5,6 olsun metin ali feyyaz atsýn Beþiktaþým þampiyon olsun diye)
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle bir tribün marþý vardý 1,2,3 gol yetmez 4,5,6 olsun metin ali feyyaz atsýn Beþiktaþým þampiyon olsun diye)
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
paritedeki artýþ üretimi arttýrýr ancak.
memleketin sattýðý sadece emek gücüdür.
Doðru yolu herkes biliyor da o yola girmek kimsenin iþine gelmiyor.
Emekçi adam dürüst adamdýr yalan bilmez. Emekçiden kastým doktor, mühendis, iþçi, iþini hakkýyla yapan herkes. Þimdi herkes çalýp çýrparken malý götürürken bu adamlar sana üretim yapar mý? Yapmaz, çünkü emeðinin karþýlýðýný verecek bir yapý yok ortada. Ýþi bilen de netekim, basýyor gidiyor. Kalanlar da ciyak ciyak. Daha duur... Yolum hastaneye düþtü 2 hafta özel/devlet kimse kimsenin umrunda deðil. Para vereceðiz, paranýn karþýlýðýnda karýþýmýzda doktor bulamayacaðýz yakýnda.
Çalýp çýrparak, yalan söyleyerek olmaz bu iþler, kiþi bazýnda tek tek çekirdekten insanlarý eðitmeye baþlarsak 2500 yýlýnda Portekiz'in bugünkü halini yakalarýz.
Baþlamazsak dolar to the moon.
turunc kafa ne diyor? gucsuz dolar istiyorum dolar gucsuz olsun ki gelismeye calisan ulkeleri uyandirmadan tum dunyaya mali satabileyim, dolar 10 tl olsa i phone mu satilir bu ulkede.? ne gerek var di mi telefon falan yapmaya, dolari dusuk tut ki, apple ciro rekorlari kirsin..
teknikci arkadaslar alim yeri soyleyebilir mi....
grafik ile
tesekur ederim
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar zaten 20 TL bile olacak bu ülkede mecburen olacak isteselerde istemeseler olacak,net bir tarih vermiyorum ama 2023 civarý mümkün. ben bu halkýn ithal tüketimi kredi ile yapmasýna ayrý gýcýðým. iphone x olsun bakalým 30000TL. kim alýyor. o yüzden dayatýlan vergilere kýzamýyorum artýk. özellikle otomobil ve telefonda vergiler çok çok arttýrýlmalý. herif kalkmýþ þahine binen adamý aþaðýlýyor sen kim olursun lan k.pek, 60 ay vadeli aldýðýn ithal aracýnla o adamdan daha þerefli deðilsin. bu sözlerim sana deðil haa anonim ortaya.
Yer Ýmleri