Sayfa 223/650 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by lucky26 Yazıyı Oku
    Bedelli yapma durumu mu var ? Bir bu eksikti. 3yıla girerken bir de bunu mu görecegiz belki de olur . Bu ne ya? Nasıl şanssızlık ?

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok öyle birşey.
    arkadaşlar yazdıklarınıza dikkat edelim,gereksiz paniklere yol açabilir.vertunun elimdeki şirketlerden zarar eden yada batan yok.kaldiki kasasında halen parası var.ben seneyede temettü bekiliyorum az yada çok.

2.  Alıntı Originally Posted by software Yazıyı Oku
    İştiraklerin sermaye arttırımı için kaynağı zaten vardı.önceki 2 senenin karının hepsini dağıtmadı.anel ve gerel satışlarıylada yine şitkete sermaye girişini sağladı.halka arzdan gelen paranın bir kısmıyla smartiks ve kafeine yatırım yaptı.
    anelde ciddi zarar yazıldı...

para yatırıldı lotlar alınırken.

satıldıgında yatırılan paranın 4 de 1 biri alan ya alındı ya alınmadı. bunu iyi irdelemek lazım

3.  Alıntı Originally Posted by software Yazıyı Oku
    Yok öyle birşey.
    arkadaşlar yazdıklarınıza dikkat edelim,gereksiz paniklere yol açabilir.vertunun elimdeki şirketlerden zarar eden yada batan yok.kaldiki kasasında halen parası var.ben seneyede temettü bekiliyorum az yada çok.
    okumuyorlar ki.

panik olacak bir durum yok

4.  Alıntı Originally Posted by borsayatırım Yazıyı Oku
    anelde ciddi zarar yazıldı...

para yatırıldı lotlar alınırken.

satıldıgında yatırılan paranın 4 de 1 biri alan ya alındı ya alınmadı. bunu iyi irdelemek lazım
    Doğrudur.geçen seneye göre 6 aylık kar epey düştü ama sonuçta blanço halen artıda.anelde kalsaydı zarar artardı bu stratejidir.
    benim hayalim smartiks ve kafeinden sonra vertunun tamamen teknolojiye odaklanmasıydı umarım bu yolda devam eder.vertuda olma sebebimde budur.

5.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    Verusaturk Girişim SYO, iştiraki Kafein Yazılım'ınn halka açılma yöntem ve şartlarının yeniden belirledi

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

Şirketimizin %39 pay oranı ile iştiraki konumundaki Kafein Yazılım Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu'nun 18.09.2017 tarih ve 2017/11 sayılı toplantısında, şirketin halka açılma yöntem ve şartlarının aşağıdaki şekilde yeniden belirlenmesine,

1) 50.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde olmak üzere; Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin 11.000.000 TL'den, tamamı nakit karşılığı olarak, 18.000.000TL'ye artırılması, artırılan 7.000.000 adet 1 TL nominal değerli sermayeyi temsil eden C grubu Hamiline yazılı payların, mevcut ortaklarımızın yeni pay alma haklarının tamamen kısıtlanması suretiyle halka arz edilmesine,
    2) Halka açılma süreci kapsamında daha önce 26.05.2016 tarihinde imzalanan "Halka Arza Aracılık ve Yüklenim Sözleşmesi" sonlandırılmak suretiyle, yeni şartlar çerçevesinde Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin Yetkili Kuruluş olarak belirlenmesine ve "Halka Arza Aracılık ve Yüklenim" sözleşmesi imzalanmasına,
    3)Bu kapsamda SPK ve Borsa İstanbul nezdinde yapılan başvuruların yenilenmesine,

karar verilmiştir.

en son halka arz kap haberi geçen ayın 19 da gelmiş, üzerinden 1 aydan fazla geçmiş
    spk dan cevabın gelmesi ne kadar sürüyor ortalama ?
    50 güne yaklaştı , bakalım spk haberi ne zaman gelecek

şirket kafaya takmış yazılım şirketlerini halka arz etme peşinde

Kafein Yazılım en hızlı büyüyen 100 şirket arasında. 2015 Çalışan Sayısı: 241

Bütün dünyada yazılım şirketleri zaten yüksek FK değerlerinden işlem görüyor, bugun logo yazılım bist istanbulda 380 milyon dolardan işlem görüyor.

Bist Istanbulun yazılım şirketlerine ihtiyacı var zaten

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    gerek kafein gerek ise smartiks gayet iyi firmalar.

kafeinin halka arz sureci cok uzun surmez diye tahmin ediyorum.

9 ve 12 aylik bilancolar da ekstra bir beklentim yok acikcasi

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

7. Vertu alınmalı kafein halka arzında direk onamı ortak olmalı......

Imkb hangi girişim sermayesi şirket ky yüzünü güldürmüş ki vertu güldürsün ağlama duvarı gibi 3 defa girdim 3 kol kestim.....

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

file:///C:/Users/GTM/Downloads/VERTU%20(1).pdf

Sayfa 223/650 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •