Sayfa 163/189 İlkİlk ... 63113153161162163164165173 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1.  Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    Puanlar bugüne kadar gördüğümüz aralığın çok üstünde. Özellikle 60 dakikalık sistemlerde bu puanı almanız çok çok çok zor. MaxDD de normal olmayan bir değer vermiş. 2714 işlem ve max 3 ardışık zararla -932 puan zarar üretemezsiniz zaten. Bu aşamada iDeal MaxDD'yi yanlış hesaplamış diyebiliriz. Ben de Stradivarius'a katılmakla birlikte re-paint bir sistem olduğunu düşünüyorum.
    teşekkür ederim, bu repaint den nasıl kurtulurum acaba.
    stratejinin işe yaradığını biliyorum aslında. çünkü buradaki stratejiyi kullanarak hisse tarafında güzel kazanç elde ediyorum.
    fakat dediğiniz gibi repaint yapıyor ve kazanc olduğundan yüksek görünüyor sanırım.

2.  Alıntı Originally Posted by Sistemci Yazıyı Oku
    teşekkürler yorumunuz için repaint mevzusunu da tam anlayamadım.
    orjinal kodlarda sadece 1 satırı karaladım, geri kalan birebir bu şekilde.
    repaint olmaması için ne yapmalıyım.

Repaint kısaca sonradan karar değiştiren indikatörlerle meydana geliyor. Zigzag indikatörü bunlardan bir tanesi. Eğer zigzag kullanıyorsanız bundan vazgeçmeniz gerekiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    Repaint kısaca sonradan karar değiştiren indikatörlerle meydana geliyor. Zigzag indikatörü bunlardan bir tanesi. Eğer zigzag kullanıyorsanız bundan vazgeçmeniz gerekiyor.
    anladım..
    buda grafiği hocam.
    edit:zigzag değil hocam, basit bir ortalama işlemi kullanıyorum sadece.

4.  Alıntı Originally Posted by Sistemci Yazıyı Oku
    anladım..
    buda grafiği hocam.

Grafiği görünce daha iyi anladım. Kodda da yazıyormuş ama dikkat etmemişim. Sistem.Seviye kullanmışsınız hesaplamalar için. Buradaki sıkıntı, kullandığınız turuncu renkli indikatör ile barın orta yerinden 1 kez işlem yaptığınızı varsayıyorsunuz ancak 60 dakika içerisinde o seviyeden defalarda hem aşağı hem de yukarı yönlü git gel olabiliyor. Bu durumda indikatörünüz aynı bar içerisinde sürekli karar değiştiriyor. Repaint yapmaması için bar kapanışını beklemeniz gerek. Sistem.Seviye satırlarını kullanmazsanız gerçek getirisini görürsünüz.

5.  Alıntı Originally Posted by Caglar Yazıyı Oku
    Grafiği görünce daha iyi anladım. Kodda da yazıyormuş ama dikkat etmemişim. Sistem.Seviye kullanmışsınız hesaplamalar için. Buradaki sıkıntı, kullandığınız turuncu renkli indikatör ile barın orta yerinden 1 kez işlem yaptığınızı varsayıyorsunuz ancak 60 dakika içerisinde o seviyeden defalarda hem aşağı hem de yukarı yönlü git gel olabiliyor. Bu durumda indikatörünüz aynı bar içerisinde sürekli karar değiştiriyor. Repaint yapmaması için bar kapanışını beklemeniz gerek. Sistem.Seviye satırlarını kullanmazsanız gerçek getirisini görürsünüz.
    anladım şimdi üzerinde çalışayım hafta için tekrar atıp bir kez daha danışırım, yardımınız için tekrar teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by Sistemci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Merhaba,
    Yeni ideal kullanıcısıyım ve yeni viopcu olacağım.

ilk defa bir sistem yazdım. canlı deneme yapmadım.
    Gerçekte bu marjları alabilir miyim bilmiyorum tabi ama yüzde kar iyi görününce danışayım dedim.
    Sizlerinde eleştiri ve yorumlarınızı almak istiyorum..

Çöpe at. Yada robota bağla bat...
    Hedefin yok ise yardım edecek rüzgarı bulamazsın.

7.  Alıntı Originally Posted by KOSA Yazıyı Oku
    Çöpe at. Yada robota bağla bat...
    Bazen elektronik eşyalar aslında sadece pili bitik olduğu için bozuk zannedilip çöpe atılıyorlar.
    Pil değiştirip bakayım önce bir yine çalışmazsa çöpe atarız

8.  Alıntı Originally Posted by Sistemci Yazıyı Oku
    Bazen elektronik eşyalar aslında sadece pili bitik olduğu için bozuk zannedilip çöpe atılıyorlar.
    Pil değiştirip bakayım önce bir yine çalışmazsa çöpe atarız
    Ağır metal bulaşırsa tedavisi yok ona göre. :-)
    Hedefin yok ise yardım edecek rüzgarı bulamazsın.

Sayfa 163/189 İlkİlk ... 63113153161162163164165173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •